Hava Durumu

"Elbet bir gün buluşacağız"

Bursaspor'da eski teknik direktörü Mustafa Er gelecekte yetiştiği takımda yeniden görev alacağına inandığını söyledi. Yeşil Beyazlılar'a kalan maçlarda başılar dileyen genç çalıştırıcı, "Bursaspor'un 1.Lig'de olması herkesin içini acıtıyor. En kısa zamanda Süper Lig'e dönmesi gerekiyor." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2020 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2020 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Elbet bir gün buluşacağız"

HAYALLERİMİ ERTELEDİM

Bursaspor Altyapısı'ndan yetişen, Yeşil Beyazlı takımın her kademesinde görev yapan, 2017'deki 2-1 kazınılan tarihi Trabzonspor maçında takımın başında sahaya çıkan Mustafa Er, AS TV'de önemli açıklamalar yaptı. Halen 2. Lig Kırmızı Grupta yer elan Kırşehir Belediyespor'da teknik direktörlük koltuğunda oturan Mustafa Er, bir gün mutlaka yeniden Bursaspor'da görev alacağını kaydetti. Genç teknik adam, "Bursaspor sancılı bir süreçten geçiyor ve herkesin destek vermesi lazım. Ben sadece mutluluklarımı ve hayallerimi erteledim. Bursaspor'la bir gün yeniden buluşacağım. Başarıları, sevinçleri kulübümle yeniden yaşayacağım. Sadece bunları erteledim. Bursaspor'la yollarım bir gün kesinlikle kesişecek. Daha büyük hedeflerle bunları yaşayacağım iddialıyım. Bunları herkes de görecek." diye konuştu.

HERKESİN İÇİNİ ACITIYOR

Bursaspor'un bir an önce yeniden Süper Lig'e çıkması gerektiğinin altını çizen Mustafa Er, "Bursaspor'un 1.Lig'de olması herkesin içini acıtıyor. En kısa zamanda Süper Lig'e dönmesi gerekiyor. Bursaspor'un yeri orası ve Süper Lig'de zirveyi zorlayacak bir camia. Maalesef bu sürecin yaşanması gerekiyormuş. Bir an önce Süper Lig'e dönmesini arzu ediyorum." diye konuştu. Küme düşme sonrasında yaşanılan süreçte başkan Mesut Mestan'la bir görüşme yapmadığını dile getiren genç teknik adam, "Sayın başkan Mesut Mestan'ı daha eskiden de tanıyorum. Herkes istediğiyle çalışabilir ama benim tek kırgın olduğum nokta o kadar hocalarla görüşülürken, durumu istişare yapabildik. Ben sadece buna kırıldım çünkü birlikte yıllarımız geçti. Yalçın Koşukavak da İbrahim Üzülmez de onun için doğru tercihtir." dedi.

Batalla ile birlikte çalışabiliriz

"Batalla teknik direktörlük yapmak istiyor. Bunu bizimle de yapmak çok istiyor. Bunun başlangıç noktasının da Bursaspor olmasını istiyor. Çünkü kendisinin Bursa'yla çok güçlü bir bağı var. Başkanla da bu konu hakkında görüşmüş. Onun kendi isteği Bursaspor'da başlayabilmek."

MİLLİ TAKIM'A KADAR YÜKSELEBİLİR

Mustafa Er, teknik direktörlüğünü yaptığı Kırşehir Belediyespor'da transfer ettirdiği Bursasporlu Çağatay Yılmaz'ın gelecekte milli takıma yükselecek yeteneğe sahip olduğunu söyledi. Mustafa Er, "Çağatay çok kaliteli bir oyuncu. Kendi yaş grubunda da çok ciddi anlamda süreler aldı. Bizim bıraktığımız Çağatay'la bize gelen Çağatay arasında performans anlamında ciddi bir fark vardı. İniş çıkışlar ve A takımda süre almaması Çağatay'ı yıpratmış. Ben Çağatay'ın önümüzdeki yıllarda hem Bursaspor'a hem de Türk futboluna çok ciddi katkı sağlayacağını düşünüyorum. Milli takıma kadar da yükseleceğini düşünüyorum. Yeter ki kendini yeterli görmesin. Çünkü bunun hiçbir zaman en üst noktası yok. Ben Bursaspor'un önümüzdeki sezon Çağatay'dan çok ciddi anlamda faydalanabileceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.