Hava Durumu

Elçin Sangu yeni dizisinin setinden paylaştı!

Elçin Sangu yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde ile ekranlara dönüyor. Kiralık Aşk dizisiyle ünlenen Elçin Sangu, çekimleri başlayan İyi Günde Kötü Günde'nin setinden ilk kareyi paylaştı. O3 Medya imzalı dizide Elçin Sangu'ya başrollerde Ozan Dolunay ve Yasemin Allen eşlik edecek. İşte Elçin Sangu'nun yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde oyuncuları ve konusu.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2020 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2020 09:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Elçin Sangu yeni dizisinin setinden paylaştı!

Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Çarpışma dizisinde rol alan ünlü oyuncu Elçin Sangu, Star TV'de yayınlanacak olan İyi Günde Kötü Günde dizisiyle hayranlarıyla buluşacak. Eylül ayında yayınlanacak olan dizinin çekimleri de başladı. Elçin Sangu ise ilk set gününden çektiği fotoğrafı Instagram'dan paylaştı. Elçin Sangu paylaşımına, "İçimizdeki kelebekler uçuşarak başladık" notunu yazdı.

Yönetmenliğini Barış Erçetin'nin üstlendiği senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil'in birlikte kaleme aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisi farklı senaryosuyla dikkat çekecek.

Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Sinan Albayrak, gibi usta isimleri aynı projede buluşturan dizinin oyuncu kadrosunda; Ali Yağcı, Deniz Işın ve Tugay Erdoğan gibi ünlü isimler de yer alıyor.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE KONUSU NEDİR?

İyi Günde Kötü Günde, Nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla'nın hikayesi renkli bir anlatımla ekrana taşıyacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.