Hava Durumu

Eljif Elmas'ın Napoli'ye transferinde Ancelotti gerçeği

EURO 2020'nin başlamasına bir hafta kalmışken Avrupa basını, turnuvaya katılacak takımlara ve yıldızının parlaması muhtemel futbolculara mercek tutmaya devam ediyor. İngiliz basınında günün mercek altına alınan futbolcusu Kuzey Makedonya'nın yıldızı Eljif Elmas. 21 yaşındaki futbolcu için yapılan incelemede Fenerbahçe'ye gelişi, Ancelotti ve Fatih Terim detayları dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2021 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2021 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eljif Elmas'ın Napoli'ye transferinde Ancelotti gerçeği

Eljif Elmas, Kuzey Makedonya ile birlikte EURO 2020'de boy gösterecek. Turnuvanın en değerli genç futbolcularından biri olarak gösterilen Eljif Elmas için İngiliz The Guardian'ın yazarları bir inceleme yazısı kaleme aldı. Yazıda Eljif Elmas'ın futbola başlamasındaki Fenerbahçe detayı, daha sonra Fenerbahçe'ye transferi ve Napoli'ye gidişi, Türkiye Milli Takımı'nı reddedip Kuzey Makedonya için oynaması da dahil birçok konunun altı çiziliyor.

FENERBAHÇE TEFEYYÜZ'DE BAŞLAYAN VE FENERBAHÇE'YE UZANAN HİKAYE

1999 yılında Kuzey Makedonya'nın Üsküp şehrinde dünyaya gelen Eljif Elmas'ın futbol yolculuğu, bir Türk okulu olan Tefeyyüz İlköğretim Okulu'nun futbol takımında başlıyor.

Okulundaki Türk beden eğitimi öğretmeni Ali Sebahattin, Üsküp'te bilinen lakabıyla Setko'nun kurduğu Fenerbahçe Tefeyyüz futbol takımına giriyor Eljif Elmas. Bu takımla Kadıköy'deki bir kardeş okulla maç yapmak için İstanbul'a da geliyor 11 yaşında. Maçı da 12-0 kazanıyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.