Hava Durumu

Elon Musk, evlerini satışa çıkardı

Son yıllarda sükse yapan ve dünyayı değiştiren Tesla ve SpaceX firmalarının kurucusu olan Elon Musk sürekli gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde doğan çocuğuna X Æ A-12 adını vererek gündeme gelen çılgın girişimci bugün de evlerini satışa koyduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2020 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2020 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Elon Musk, evlerini satışa çıkardı

"Tüm fiziksel mal varlığımı satacağım ve ev sahibi olmayacağım." sözlerini sarf eden Musk, dünyanın çeşitli yerlerdeki evlerini satışa koydu. Eşe dosta gidecek temizlikte olan ve lüks tutkunlarını yakından ilgilendiren bu evlerin toplam fiyatı 62.5 milyon dolar ediyor. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki dört evini satışa sunan Musk, ayrıca İngiltere'deki evi için 35 milyon dolar istiyor

Bel Air bölgesindeki evi için bu ayın başında 30 milyon dolar ve 9.5 milyon dolar isteyen Musk'ın evlerini neden sattığı ise henüz bilinmiyor. Dünyalığını yapan Musk'ın artık çılgın projesi olan Mars'a kaynak yaratmak için böyle bir hamle yaptığı düşünülüyor.

Amerika'nın en zengin 21. kişisi olan Musk'ın bir sonraki hamlesi merak ediliyor. Tesla projesi ile SpaceX'e kaynak yaratan girişimci bakalım önümüzdeki aylarda yeni bir girişim ile karşımıza çıkacak mı?

28 Haziran 1971 doğumlu olan Musk, Güney Afrika asıllı Amerikalı mühendis, mucit, yatırımcı ve girişimci unvanlarına sahip. Musk, SpaceX'in kurucusu ve Tesla Motors ile PayPal'ın kurucu ortaklarındandır. SpaceX'te CEO ve baş tasarımcı; Tesla Motors'da başkan, CEO ve ürün mimarı olarak görev yapmaktadır. Musk aynı zamanda SolarCity'nin de başkanıdır. Musk, Queen's University'den ayrıldıktan sonra, The Wharton School'da ekonomi alanında, University of Pennsylvania, School of Arts and Sciences'da fizik alanında lisans eğitimlerine devam etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.