Hava Durumu

Elon Musk, kripto para piyasasını tekrar hareketlendirdi

Bir süredir kripto para piyasasıyla ilgili açıklama yapan ve Tesla adına 1.5 milyar dolar Bitcoin satın alan Elon Musk, birkaç saat önce Dogecoin ile ilgili Tweet attı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2021 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2021 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Elon Musk, kripto para piyasasını tekrar hareketlendirdi

Elon Musk, Dogecoin konusunda ısrarcı

Tesla tarafından Bitcoin'e yapılan yatırım sonrasında bazı altcoinler de artışa geçti. Şirket, Bitcoin yatırımından geçen yıl satılan elektrikli araçlardan daha fazla kazanç elde etti. Kripto para piyasasının geleceğin finans sektörü olduğunu belirten Elon Musk, "Dojo 4 Dogecoin" adlı Tweet'i ile tekrar gündem oldu.

Musk'ın attığı Twetten sonra 0.060 dolar seviyesine yükselen Dogecoin, şu an 0.057 dolar seviyelerinde seyrediyor. Kripto para biriminde yaşanan düşüş, akıllara Reddit kullanıcılarının başarısız Ripple yükseltme denemesini getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Twitter profil fotoğrafını Bitcoin ile değiştiren Musk, sosyal medyada gündem oldu. Birçok kullanıcının kripto para borsalarına giriş yapmasını sağlayan Musk'ın hangi kripto para birimlerine sahip olduğu bilinmiyor.

Bazı ekonomistler, Bitcoin ve Ethereum gibi popüler kripto para birimlerinin geçici yükselme yaşadığını ve orta vadede kullanıcılara maddi zarar oluşturabileceğini belirtiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.