Hava Durumu

Emekli maaşları ne zaman ödenecek?

2020 Mayıs Ayı emekli maaşı ilk ödemeleri başladı. Henüz maaşını almayan SGK Bağ-Kur emeklileri ise "Emekli maaşları ne zaman ödenecek?" sorusunun cevabını araştırıyor. Peki, emekli maaşları ne zaman ödenecek? İşte, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından açıklanan Mayıs Ayı emekli maaşı ödeme tarihleri...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2020 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2020 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emekli maaşları ne zaman ödenecek?

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklama ile emekli maaşlarının Mayıs Ayı içerisinde erkenden ödenmeye başlayacağını duyurmuştu. İlk ödemeler başladı. Ancak henüz maaşlarını almayan SGK ve Bağ-Kur emeklileri var. Peki, emekli maaşları Mayıs Ayı ödemeleri en zaman? İşte, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından açıklanan Mayıs Ayı emekli maaşı ödeme tarihleri...

EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre emekli maaşı ödemeleri erkene alındı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, 19 Mayıs'ın resmi tatil olması ve 24-25-26 Mayıs'ın Ramazan Bayramı'na denk gelmesi sebebiyle emekli aylığı ödemelerinin erkene alındığını aktardı.

Selçuk, "Emeklilerimizin aylıklarını öne çekerek 15-22 Mayıs tarihleri arasında hesaplarına yatırıyoruz." bilgisini paylaştı.

SSK ÖDEMELERİ NE ZAMAN

SSK emeklileri için normalde ödeme günü 17, 18, 19, 20 olanlara 15 Mayıs'ta; 21, 22, 23 olanlara 18 Mayıs'ta yapıldı. Ödeme tarihi 24, 25, 26 olanlara ise 20 Mayıs'ta emekli aylıkları ödenecek.

BAĞ-KUR EMEKLİ ÖDEMELERİ NE ZAMAN?

Bağ-Kur emeklilerinin ve hak sahiplerinin ise aylıkları, ödeme günü 25, 26 olanlar için 21 Mayıs'ta; 27, 28 olanlar için de 22 Mayıs'ta hesaplarına yatırılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.