Hava Durumu

Emekli öğretmenin katili tanıdık çıktı! Sosyal medyadan...

Antalya'da, 11 ay önce evinde bıçaklanarak öldürülen emekli öğretmen Faik Akyol'un (61) katil zanlısı olarak sosyal medyadan tanıştığı komşusu Derya S.(37) ve erkek arkadaşı Ü.Ü. gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2018 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2018 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emekli öğretmenin katili tanıdık çıktı! Sosyal medyadan...

Geçtiğimiz 10 Ocak günü, Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi Dostlar 4 Sitesi'nin 5'inci katında oturan emekli öğretmen Faik Akyol'dan haber alamayan yakınları, akşam saatlerinde eve geldi. Kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla içeri giren yakınları, Akyol'u balkonda kanlar içerisinde buldu. Eve gelen polis ve sağlık ekipleri Akyol'un boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak, öldürüldüğünü tespit etti.

Polisin yaptığı incelemede, salonda yaşanan arbede sırasında bıçaklanan Faik Akyol'un, karın bölgesine kıyafetleriyle tampon yaptığı, sürünerek balkona çıktığı burada yaşamını yitirdiği belirlendi. Faik Akyol'un eşi Fatma Akyol'un, torunlarına bakmak için İzmir'deki kızının yanına gittiği bu nedenle de emekli öğretmenin evde yalnız olduğu ortaya çıktı.

CİNAYET BÜRO EKİPLERİ PARMAK İZİ BULDU

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Akyol'un katil ya da katillerini bulmak için geniş çaplı inceleme başlattı. Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, olay yerinde de parmak izi incelemesi yaptı. İncelemede, Akyol'un kadın komşusu Derya S.'nin parmak izi tespit edildi.

Faik Akyol ve Derya S.'nin sosyal paylaşım sitesinde tanıştıkları belirlendi. Yaklaşık 11 ay süren inceleme sonunda yeterince delile ulaşan ekipler, geçtiğimiz salı günü Derya S. ve erkek arkadaşı Ü.Ü'yü gözaltına aldı. Derya S. ifadesinde, sosyal medyadan tanıştığı Faik Akyol'un daire aradığını, kendisine yardım ettiğini, oturduğu sitede ev bulduğunu anlattı. Akyol'un taşındıktan sonra kendisine yakınlık duyduğunu ancak kendisinin bundan rahatsız olduğunu ileri süren Derya S., cinayeti bu nedenle işlediğini iddia etti. Derya S. ve erkek arkadaşı Ü.Ü., polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.