Hava Durumu

Emeklilere özel ihtiyaç kredisi!

Emekli kredisi olarak da bilinen PTT kredisi, ihtiyaç kredisi çekmek isteyen emekliler için bir merak konusu. Peki tam olarak nedir PTT kredisi?Hangikredi.com tarafından hazırlanan bu yazıda PTT kredisi ile ilgili detaylar yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2018 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2018 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emeklilere özel ihtiyaç kredisi!

Emekli iseniz ve ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız PTT aracılığı ile kredi kullanabilirsiniz. PTT ile anlaşması olan bankaların sunduğu avantajlı faiz oranlarından faydalanarak bireysel kredi almanız mümkün. Kredi çekmek isteyenler için aracılık görevi üstlenen PTT, başvurunuzu ilgili bankaya yönlendirir ve başvurunuz banka tarafından değerlendirilir. Kredi başvurunuz banka tarafından onaylanırsa sözleşme imzalayarak kredinizi anında PTT şubesinden çekebilirsiniz.

PTT'den aldığınız ihtiyaç kredilerinde de vade süresi normal ihtiyaç kredisinde olduğu gibi maksimum 48 aydır. Faiz oranları bankaya göre değişiklik göstermektedir.

PTT KREDİSİNDE YAŞ SINIRI

PTT'den kredi çekmek isteyenlerin unutmaması gereken bir nokta var ki o da yaş sınırı. Yaş sınırı bankadan bankaya değişiklik gösterse de genellikle üst sınır 80'dir. Yaş sınırının içine vadede eklenir. Yani örneğin kredi kullanacağınız bankanın yaş sınırı 80 ise ve siz 78 yaşında iseniz maksimum iki sene vadeli kredi kullanabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.