Hava Durumu

Emel Sayın korkuttu

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde tatil tapan Türk Sanat Müziği sanatçısı Emel Sayın, bir kafede otururken başını şemsiyeye çarptı. Hastanaye götürülen ve yapılan tetkiklerde ciddi bir soruna rastlanmayan sanatçı hastaneden taburcu edildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2015 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2015 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emel Sayın korkuttu
Bodrum’da tatil yapan Emel Sayın, arkadaşları ile gittiği kafede oturduğu yerden kalkarken, güneşten korunmak için kullanılan şemsiyeye başına çarptı. Başı dönen sanatçı özel araçla, Özel Bodrum Hastanesi’ne götürüldü. Tetkiklerinde herhangi bir soruna rastlanmadığı belirtilen Sayın, bir süre tedbir amacıyla hastanede gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Hastane çıkışında oldukça neşeli olduğu gözlenen Emel Sayın "Kafedeydik. Kalkarken başımı şemsiyeye biraz sert çarptım herhalde. Korktuk ve ne olur ne olmaz diye hastaneye geldik. İki gün için tatile gelmiştim görünmez kaza yaşadım. Ama iyiyim çok şükür" dedi.
 
Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Abdullah Servet de Emel Sayın’ın durumunun iyi olduğunu belirtti. Servet, "Bir kafa travması geçirmiş. Tomografisini çektik. Çok şükür kanaması yok. Tetkiklerinde de bir sorunla karşılaşılmadı. Biraz gözetim altında tuttuk" dedi. 
 
Müzik dünyasının yanı sıra rol aldığı sinema ve dizi filmlerdeki oyunculuğuyla da büyük beğeni toplayan sanatçı, hastane çalışanlarına ve basın mensuplarına "iyi günler" dileyip kendisini bekleyen araca bindi ve hastaneden ayrıldı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.