Hava Durumu

Emily in Paris, Altın Küre'ye gölge düşürdü!

Netflix dizisi 'Emily in Paris', ABD'nin en önemli ödüllerinden Altın Küre öncesi ortalığı karıştırdı. İki kategoride aday gösterilen dizinin, adayları belirleyen 37 üyeyi Paris'te krallar gibi ağırladığı öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emily in Paris, Altın Küre'ye gölge düşürdü!

Sinema ve dizi sektörü denince akla gelen ilk ülke olan ABD'de ödüller her zaman tartışma konusu olmuştur. Bu yıl tartışmaların odağında 78. Altın Küre Ödülleri yer alıyor. 28 Şubat'ta sahiplerini bulacak ödüllere aday gösteren yapımlar geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Netflix dizisi 'Emily in Paris', en iyi komedi/müzikal dizi ve komedi/müzikal kategorilerinde en iyi kadın oyuncu (Lily Collins) olmak üzere iki dalda aday gösterildi.

Dizinin aday gösterilmesi pek çok kesim tarafından tartışılırken, bomba etkisi yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Los Angeles Times gazetesi, Altın Küre adaylarını belirleyen Hollywood Yabancı Basın Birliği'nden (HFPA) 37 üyenin yapımcıların daveti üzerine 2019'da dizinin setini ziyaret ettiğini yazdı.

Çekimler için Fransa'nın başkenti Paris'e giden heyetin, geceliği 1400 dolar olan beş yıldızlı Peninsula Paris otelinde konakladığı, basın toplantıları ve öğle yemekleri için Musée des Arts Forains'in tercih edildiği belirtildi. Söz konusu geziye katılan HFPA üyelerinden biri, ismini vermeden gazeteye yaptığı açıklamada, "Bizi krallar ve kraliçeler gibi ağırladılar" dedi.

Gazetenin haberine göre HFPA üyelerinin yapımcılar ve film stüdyolarıyla ilişkileri belli kurallara bağlı. Buna göre üyelerin değeri 125 doların üzerindeki herhangi bir hediyeyi kabul etmesi yasak. 'Emily in Paris'in yapımcılarının standart bir gezi olduğunda ısrar ettiği 'etkinlik', Altın Küre'nin güvenilirliğine gölge düşürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.