Hava Durumu

Emin Adanur AS TV'ye konuştu

Timsah'ın yeni lideri önceki gün Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 13.00'ten gece 00.00'a kadar yayın yapan AS TV'nin canlı yayınına katıldı ve müjdeleri verdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2021 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2021 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emin Adanur AS TV'ye konuştu

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda gerçekleştirilen Bursaspor'un olağan genel kurulunu Sönmez Medya Bursaspor muhabiri Tolga Öztaş, AS TV Spor Spikeri Samet Zinciroğulları, AS TV kameramanı Onur Ulufer yerinde takip etti ve saat 13.00'ten gece 00.00'a kadar canlı yayın yaptı. Ekibimizin yayınına 8. sandık açılırken katılan Emin Adanur, "Çok gururluyuz. Çok heyecanlıyız. İnsanların bize güvenmesi çok mutlu etti. İnşallah hiç kimseyi, hiç kimseye karşı Bursaspor'u mahcup etmeyeceğiz. Bursaspor camiasını hak ettiği eski yerine geri getireceğiz. İlk işimiz hemen iletişim kurmak olacak. Tüm personelle, çalışanlarla, kurumlarla, oyuncularla. Öncelikle geriye dönük halletmemiz gereken konularla ilgili çalışmalar yapıp işlere başlayacağız" dedi.

TAHTA GELECEK HAFTA

Transfer tahtasına gelecek hafta yoğunlaşacaklarını belirten Emin Adanur, "İlk hafta UEDAŞ, doğalgaz, personel ve oyuncu alacaklarıyla ilgilenip bazı şeylerin önünü açıp kulübü bir düzene sokacağız. Gelecek hafta pazartesiden itibaren ise tamamen tahtaya yoğunlaşacağız. Teknik direktörümüz Mustafa Er'dir. Biz kendisiyle anlaştık. Artık beraber yol yürüyoruz. Zaten Mustafa hoca bunu sonuna kadar hak etti. Pablo Martin Batalla da ekipte olacak. Kadro yapılanmasıyla ilgili de kimseyi satmak istemiyoruz. Eğer istediğimiz oyuncuları kadroda tutmayı başarırsak 7-8 transfer ile Süper Lig'e çıkacak bir takım oluruz. Ancak gitmek isteyen oyuncularımız olursa onların yerini de doldurarak bu sayıyı artırabiliriz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.