Hava Durumu

Emine Örnek Okulları'nda pandemide açık hava derslikleri

2020 LGS'de ve YKS'de büyük başarı sağlayan Emine Örnek Okulları 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı başladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2020 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2020 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emine Örnek Okulları'nda  pandemide açık hava derslikleri

Emine Örnek Okulları 2020-2021 eğitim-öğretim yılına tüm hazırlıklarını tamamlamış olarak anaokulları, 8 ve 12.sınıf öğrencileriyle yüz yüze eğitimle başladı.

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri ise Microsfot Teams Programı ile online derslerine devam ediyor.

MASKE VE EL TEMİZLİĞİNİN ÖNEMİ

Teneffüslerde anonslar ile fiziksel mesafe, maske ve el temizliğinin önemi öğrencilere sık sık hatırlatan Emine Örnek Okulları yöneticileri, hijyen konusunda asla taviz vermediklerinin altını çizdiler.

Okul girişlerindeki güvenlik noktalarına sensörlü ateş ölçüm cihazları yerleştirildiğini belirten okul yetkilileri, ayrıca tüm sınıflar, koridorlar, spor salonları ve yemekhanelerde el dezenfektanı bulundurulduğuna dikkat çektiler. Lavabolarda sensörlü musluk ve sabunluk gibi teknolojik ürünlerden de yararlandıklarını ifade eden okul yetkilileri, kurum içinde maske ve fiziki mesafe kurallarına uyulmasını hatırlatıcı etiket ve yazıların da dağıtıldığını kaydettiler.

SOSYAL MESAFEYE UYGUN

Emine Örnek Okulları yöneticileri, öğrencilerin kampus içerisindeki açık hava dersliklerinde ve sınıflarında sosyal mesafeye uygun şekilde derslerini ve etkinliklerini yaptıklarını kaydettiler.

Ayrıca yüz yüze eğitime başlayan Emine Örnek Anaokulları, yeni eğitim öğretim dönemine "Okula Uyum Haftası", "Okula Merhaba" etkinliği ile başladıklarını belirttiler.

İlk gün tüm sağlık önlemleri alınarak sosyal mesafeye uygun bir şekilde gerçekleşen "Oryantasyon Programı" sonraki günlerde ise açık hava dersliklerinde oyunlarla, danslarla eğlenceli etkinliklerle zenginleştirilmiş ve uyum sürecine devam edildi.

Tüm Emine Örnek Eğitim Kurumları öğrencilerine KOVID-19 öğrenci veli bilgilendirme kitapçığı dağıtılırken, pandemi süreci için yapılan tüm çalışmalarla ilgili bu kitapçıkta gerekli bilgiler öğrenci ve velilere dağıtıldığını kaydettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.