Hava Durumu

Emine Örnek'ten SBS'de 9 Birinci

Bademli deki Özel Emine Örnek Kolejinden 9 öğrenci SBS'de 500 tam puan alarak büyük başarı elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2012 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2012 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emine Örnek'ten SBS'de 9 Birinci

Emine Örnek Koleji'nde düzenlenen törende konuşan okulun kurucusu Emine Örnek, okullarının 9 yıldır SBS'de büyük başarı gösterdiğini ve sürekli olarak ilk 10'da yer aldığını dile getirdi.



Başarı tesadüf olamaz
Başarılarının tesadüf olmadığını anlatan Örnek, başta öğrenciler olmak üzere, öğretmenlerin ve ailelerin büyük katkısı olduğunu dile getirdi. Alp Tarım, Efe Onat Yavuz, Berk Çavuş, Selen Onbaşı, Başak Dadaş, Ekin Gülen, Kutay Armağan, Berkay Aydın, Kağan Güceyü isimli öğrencilerinin 100 sorunun tamamını hatasız olarak yaptığını ve 500 tam puanla Türkiye birincilerinin arasına girdiğini anlatan Örnek, OYP'ye göre (orta öğretim yerleştirme puanı) Utku Ferah'ın Bursa 2.'si, Selen Onbaşı'nın Bursa 3.'sü ve Lara Çelikyay'ın ise Bursa 4.'sü olduğunu söyledi.

 

Bursa'da %30 başarı
Bursa'da genel bir değerlendirme yaptıklarında başarılı öğrencilerin yüzde 30'unun kendi okullarında okuduğunu bildiren Örnek,"Öğrencilerimizin başarısı tesadüf değildir. Biz bu sonucu sınavın ertesi günü zaten biliyorduk. Bu nedenle hatıra fotoğrafı dahi çektirdik. Bugün fotoğrafta yer alan tüm öğrencilerimiz yine aynı salonda buluştuk" dedi.

 

 

Gökhan Tütüncüoğlu


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.