Hava Durumu

Emirhan Aydoğan performansıyla büyülüyor

Bursasporlu Emirhan Aydoğan son maçlarda sergilediği performansla adeta parmak ısırtıyor. Takımın liderliğine soyunan 23 yaşındaki futbolcu çıkış içindeki Yeşil Beyazlılar'ın en etkili isimlerinin başında geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2020 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2020 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emirhan Aydoğan performansıyla büyülüyor

97 JENERASYONUNDAN GELİYOR

Bursaspor'un altın jenerasyonu olarak kabul edilen 1997 doğumlu oyuncuların takımında yer alan ve altyapıda forma giydiği o dönemde gelecekte Bursaspor'un maestrosu olarak gösterilen Emirhan Aydoğan başka kulüplerde yıllarca kiralık forma giydikten sonra geçen sezon takıma geri dönmüştü. 19 transferin yapıldığı o sezonda fazla ön plana çıkmayan Emirhan Aydoğan bu sezon adeta takımın lider oyuncusu konumuna geldi. Özer Hurmacı ve Aykut Akgün'le birlikte takımın üç kaptanından biri durumundaki 23 yaşındaki futbolcu son maçlardaki performansıyla adeta parmak ısırtıyor.

ENTELEKTÜEL KİMLİĞİ ÖN PLANDA

Teknik direktör Mustafa Er'in saha içindeki kreatif oyuncu görevini verdiği Emirhan Aydoğan bu sezon ligdeki 15 maçın 14'ünde forma giydi. Sahada kaldığı1209 dakikaya 3 gol bir de asist sığdıran Emirhan Aydoğan kaptanlık pazubandını taşıdığı İstanbulspor beraberliğinin de mimarlarından biriydi. İkinci golü atan tecrübeli futbolcu Onur Atasayar'ın beraberlik golünde de yaklaşık 50 metrelik akıl dolu asistiyle adeta yıldızlaştı. Takım içinde entelektüel kimliğiyle de ön plana çıkan, verdiği demeçlerle adından söz ettiren Emirhan Aydoğan'ın Bursaspor'la 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.