Hava Durumu

Emirhan Aydoğan: Yıllarca bunun hayalini kurmuştum

Yıllarca kiralık forma giyerek bir gün yeniden Bursaspor'a dönmenin hayalini kurduğunu ifade eden genç futbolcu Antalya kampında Sönmez Medya'nın sorularını yanıtladı. İbrahim Üzülmez'in gelişiyle farklı bir anlayışa büründüklerini söyleyen Emirhan, ikinci yarıdan umutlu olduğunu dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2020 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2020 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emirhan Aydoğan: Yıllarca bunun hayalini kurmuştum

DAHA İYİ KONUMA GELDİM

Bursasporlu Emirhan Aydoğan Antalya kampında Sönmez Medya'nın soruların yanıtladı. Takımın ilkyarıdaki etkili isimlerinden biri olan genç futbolcu kendi performansını değerlendirdi. Emirhan, "Sezona Yalçın Hocamızla başladık. Yalçın Hoca futbolun detayları üzerinde çok duran bir antrenördü. Bu anlamda daha farklı yönlerde kendime bir şeyler katma noktasında bana da yardımcı oldu. Buradan kendisine de teşekkür ediyorum. Geriye dönük baktığımda altı aylık süreç benim açımdan iyi geçti diyebilirim. Tabii ki zaman zaman kötü performans sergilediğim bölümler de oldu. Daha iyi performans göstermem gereken yerde istenileni veremedim. Ama bu benim ders çıkarmam için olması gereken bir durumdu. Bu anlamda da iyi dersler çıkardığımı ve şu an sezon başına göre çok daha iyi olduğumu hissediyorum." diye konuştu.

ASLA DÜŞMEDİM, SEBAT ETTİM

Bursaspor'un kendisi için çok büyük anlamlar ifade ettiğinin altını çizen Emirhan kiralık gidip dönmenin üzerinde yarattığı etkiye de değindi. Yaşadığı hayal kırıklığını üzerinden çabuk atlattığını ifade eden genç krampon, "Kiralık gidip gelmekle ilgili şöyle konuşabilirim. Özellikle ilk kiralık gideceğini duyduğunda hayaller beslediğin takımda o sene için olmayacağını bilmek bir üzüntü yaratıyor sende ama ben bu süreçlerde asla pes etmedim. Hep sebatkar davrandım. Hep kendimi nerede, nasıl geliştirebilirim diye düşündüm ki, ikinci lig idealdi benim açımdan. Buradan İnegölspor yönetimine de çok teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız bana çok destek oldu o dönemde. O süreçten gelişip çıkmasını bildim. Sebatkar davranarak da, asla kendimi düşürmeyerek de hayalini kurduğum formaya şu an ulaştığım için çok mutluyum." dedi.

İKİNCİ YARIDAN ÇOK UMUTLUYUM

"Bursaspor'un büyüklüğü özellikle bu ligde karşımızda kim olursa olsun bizleri favori kılıyor. Sonuçta yarışın içindeyiz. Tabii ki beklentimiz daha iyi bir konumda olmaktı. Beklemediğimiz ve istemediğimiz zorluklarla da karşılaştık. Ama işin özeti şu an hala yarışın içerisindeyiz ve ivme kazanmış bir şekilde ikinci yarıya gireceğiz. O yüzden ikinci yarı için ben umutluyum."

BURSASPOR'UN AĞIRLIĞI BASKINLIK YARATIYOR

"Son maçta Hatayspor'la oynadık. Bu ligde yarışta kim olacaksa o takımlarla oynadığımızda kendimizi test etme şansımız oldu. Ve gördük ki bizim kimseden eksiğimiz yok. Ayrıca Bursaspor'un ağırlığı, Bursaspor'un büyüklüğü birçok konuda baskın olmamızı sağlıyor. O yüzden biz kendimize bakacağız. Tabii ki iyi rakiplerimiz var. Lig yarışında önemli puanlar almış takımlar mevcut. Ama biz sadece kendimize bakıp, kendi dinamik oyunumuzu sahaya yansıttığımızda yenemeyeceğimiz takım olduğunu düşünmüyorum."

DAHA İYİ DAHA COŞKULU OLACAĞIZ

"Hatayspor maçıyla birlikte bazı şeyleri gösterdiğimizi düşünüyorum ki idmanda da direncimiz, isteğimiz çok farklı. Çok daha iyi seviyede olduğumuz kanısındayım. Transfer döneminden ötürü aramıza geç katılan arkadaşlarımız var. Daha yeni yeni tam olarak uyum sağladık. Bunu da bu kampta gönülden hissediyorum. İbrahim Hocamız'la birlikte ikinci yarı daha iyi, daha coşkulu ve daha güçlü bir Bursaspor izleteceğimize inanıyorum."

(SÖNMEZ MEDYA ANTALYA'DA KAMPIN NABZINI TUTUYOR)

İBRAHİM HOCA'NIN HIRSI TAKIMA TESİR ETTİ

"İbrahim Hoca futbolcunun ruhunu, düşüncelerini bilen, bizlerin içinden çıkmış bir hoca. Ve ona bu anlamda güvenimiz tam. İbrahim Hoca'nın hırsının takıma tesir ettiğini düşünüyorum. Bu yüzden de dediğim gibi ligin ikinci yarısından umutluyum."

TABLETTEN KAÇAMIYORUZ

"İbrahim Hoca güç, direnç ve istekli oyuna çok önem veriyor. Ve bunun da koşarak ayrıca idmanda kendimizi zorlayarak sahaya koyacağımızı biliyor. Bu yüzden de o detaylar üzerinde çok duruyor. Elindeki tablette de sürekli bunları takip ediyor. Biz de kaçamıyoruz o değerlerden. O yüzden koşmayan olduğu zaman bizi uyarıyor. Biz de en iyisini vermeye çalışıyoruz idmanlarda."

HAVA ŞARTLARI UMDUĞUMUZ GİBİ ÇIKMADI

"Klasik olarak yorucu geçiyor. Çok yoruluyoruz. Hava şartları da beklediğimiz gibi çıkmadı Side'de. Özellikle son iki günde fırtına ve yağmur var. Ama buna rağmen antrenmanlarımıza devam etmeye çalışıyoruz. Bir sıkıntımız yok ve kamp güzel gidiyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.