Hava Durumu

Emirhan ve Burak'ın sorumlulukları çok büyük

Bursaspor'da geçen sezonun iki flaş ismi, Emirhan Aydoğan ve Burak Altıparmak'a yeni sezonda da büyük iş düşecek. Takımın tecrübelileri gençlere liderlik yaparak yol gösterici olacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2021 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2021 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emirhan ve Burak'ın sorumlulukları çok büyük

Timsah'ta artık Süper Lig'e çıkmak için tecrübeliler elini taşın altına koyacak...

TAKIMIN LİDERLERİ OLACAKLAR

Yeni sezon öncesi kongre heyecanı yaşayan Bursaspor'da hem yönetim hem de yeni teknik direktörün kim olacağı büyük merak konusu. Yeşil Beyazıllar'da yeni başkan bu hafta sonu yapılacak olağan genel kurulun ardından belli olacak. Başkan adaylarının tamamı teknik direktör Mustafa Er'le devam etmek istiyor. Kadroda da iki önemli isim yeni sezon öncesi liderlik özellikleriyle diğer oyuncuların önüne geçiyor. Bu oyuncular Emirhan Aydoğan v e Burak Altıparmak.

SERBEST KALMA TEHLİKELERİ YOK

Erkan Kamat yönetimi Emirhan Aydoğan ve Burak Altıparmak'ın geriden gelen alacaklarını ödeyerek serbest kalmalarının önüne geçti. He iki oyuncu geçen sezonki performanslarıyla takımı sırtlarken, bu yıl da tecrübeleriyle gençlere liderlik yapacak. Bu nedenle sorumlulukları bir kat daha artan Emirhan ve Burak'a büyük iş düşüyor. Emirhan Aydogan geçen sezon 7 gol 4 asistlik performans ortaya koyarken, Burak da 2, gol 10 asistle skora katkıda bulunmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.