Hava Durumu

Emirhan yoksa galibiyet yok!

Emirhan Aydoğan rahatsızlığı nedeniyle Balıkesirspor karşısında takımdakini yerini alamayacak. 23 yaşındaki kramponun oynamadığı maçlarda Bursaspor sıkıntı yaşarken, bu durum skora da yansıdı. Yeşil Beyazlılar Emirhan'ın forma giymediği üç maçı da kazanamadı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2021 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2021 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emirhan yoksa galibiyet yok!

HABER | Samet ZİNCİROĞULLARI

Bursaspor'da bu sezon sergilediği performansla takımın adeta dinamosu haline gelen Emirhan Aydoğan rahatsızlığı sebebiyle yarın Balıkesirspor ile deplasmanda oynanılacak maçta takımdaki yerini alamayacak.

5 GOL 2 ASİSTİ VAR

Tedavisine devam edilen tecrübeli futbolcu şu ana kadar ligde oynanılan 18 maçta forma giydi. Takıma hem ofans hem de defansif anlamda yaptığı kaktı asla yadsınamaz durumdaki Emirhan bu sezon ilk 11'de başladığı 18 maçta 5 gol, 2 asistlik performans ortaya koydu. Bursaspor'un Emirhan Aydoğan'ın forma giymediği 3 maçta yaşadığı sıkıntı dikkat çekiyor.

EKSİKLİĞİ HİSSEDİLİYOR

23 yaşındaki futbolcu bu sezon Ankaraspor'la deplasmanda, Altınordu ile Tuzlaspor'la da Bursa'da oynanan maçlarda kart cezası ve sakatlık nedeniyle takımdaki yerini alamadı. Yeşil Beyazlılar bu üç maçta 7 puan kaybetti. Emirhan'ın kadroda bulunmadığı Ankaraspor ve Tuzlaspor maçlarından beraberlikle ayrılan Bursaspor, Altınordu'ya da sahasında 2-1 yenildi. Bursasporlu futbolcuların takımın değişilmez isimlerinden biri haline gelen, kaptanlık pazubandını da takan Emirhan'ın yokluğunda Balıkesir'de nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.