Hava Durumu

Emmanuel Adebayor'a tepki var!

Başakşehir'in eski yıldızı Emmanuel Adebayor ülkesinde eleştiri oklarının hedefinde yer alıyor. Kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Adebayor bu zorlu günlerde 'Yok artık' dedirtti.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2020 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2020 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emmanuel Adebayor'a tepki var!

Başakşehir'in eski yıldızı Emmanuel Adebayor ülkesinde eleştiri oklarının hedefinde yer alıyor. Daha önce Arsenal ve Tottenham'da da forma giymiş olan yıldız futbolcuya ülkesi Togo'ya yardım yapması için çağrıda bulunuşmuştu.

Corona virüsle mücadele için yardım yapmayı reddeden Adebayor, 'Virüsü ben getirmedim, ne istersem onu yaparım.' demişti. Bu sözleriyle zaten büyük eleştiri alan Adebayor son hareketiyle 'Yok artık' dedirtti.

Bu sözleri sonrası Instagram'dan lüks otomobillerini paylaşan Adebayor, bunu 'İnsanları motive etmek için' yaptığını söyledi.

'Siz de yapabilirsiniz'

Paylaşımında 'Bunu siz de yapabilirsiniz. Kendinize inanmanız ve çok çalışmanız gerek. Bunu görmesini istediğiniz arkadaşınızı etkiletleyin.' yazdı. Ülkesine yardımı reddetmesi sonrası böyle bir paylaşım yapmasıyla 36 yaşındaki yıldıza eleştiriler çığ halini aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.