Hava Durumu

Emmanuel Dennis kadro dışı bırakıldı

Club Brugge'ün Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesi ilginç bir olay yaşandı. Takımın önemli gol silahlarından Emmanuel Dennis, takım otobüsünde yaşanan tartışma sonrası maç kadrosundan çıkarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2020 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2020 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emmanuel Dennis kadro dışı bırakıldı

Şampiyonlar Lig F Grubu 4. hafta maçında Club Brugge, zorlu Borussia Dortmund maçı öncesi yaşanan krizle sarsıldı. Üç maç sonunda 4 puanla üçüncü sırada yer alan ve gruptan çıkma şansını devam ettiren Belçika ekibinin Nijeryalı forveti Emmanuel Dennis, takım otobüsünde zorluk çıkardığı için kritik maç öncesi kadro dışı kaldı.

HOCASI FAZLA YORUM YAPMADI

Club Brugge Teknik Direktörü Philippe Clement'in, fizik olarak hazır olduğu halde Dennis'in oynamayacağını söylemesi ile başladı. 23 yaşındaki futbolcunun, bazı kulüp kurallarına uymadığı için maç kadrosundan çıkarıldığını belirten Clement, konu hakkında daha fazla yorum yapmayacağını belirtti.

ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Dennis'in hangi kurala uymadığı için kadro dışı kaldığı ise kısa sürede anlaşıldı. Belçika'da yayımlanan Het Laatste Nieuws, Dennis'in takım otobüsünde tartışma çıkardığını ve bu nedenle maç kadrosundan çıkarıldığını yazdı.

OTOBÜSÜ TERK ETTİ

Haberde, koronavirüs tedbirleri nedeniyle oluşturulan oturma düzeninden rahatsız olan Nijeryalı futbolcunun, istediği yere oturamayınca ortalığı birbirine kattığına da yer verildi. Teknik Direktör Clement'in uyarılarını da hiçe sayan Dennis'in, sinirli bir şekilde otobüsü terk ettiği belirtildi. Celement de, bu hareketi affetmeyerek, takımın en önemli gol silahlarından birinden mahrum kalmak pahasına Dennis'i kadro dışı bıraktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.