Hava Durumu

Emrah'ın Bursalı oğlu Survivor Tayfun'dan baba itirafı

Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor' bu akşam 6. bölümüyle ekranlara geldi. Dominik'te kıyasıya rekabetin yaşanacağı yeni bölümde gönüllüler takımından Tayfun Erdoğan'ın çocukluğu ve babası Emrah hakkındaki itirafı herkesi şoke etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2020 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2020 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emrah'ın Bursalı oğlu Survivor Tayfun'dan baba itirafı

'Survivor 2020'nin en dikkat çeken yarışmacılarından biri şarkıcı Emrah'ın öz oğlu olan Tayfun Erdoğan oldu.

'Survivor'ın ilk bölümünden bu yana sessiz tavırları ve oyunlardaki performansıyla dikkat çeken Tayfun Erdoğan'ın bu akşam yayınlanacak olan Survivor yeni bölüm tanıtımında babası Emrah hakkında söyledikleri çok konuşuldu.

29 yaşındaki Tayfun Erdoğan babası Emrah ile ilk karşılaşmasını ve zorluk içinde geçen çocukluğu hakkında konuşan Tayfun, babasını ilk gördüğü anı anlattı.

"Çok zor bir çocukluk geçirdim. O kadar zor zamanlardı ki 7 yaşındaki yaşıtlarım oyun oynarken birinci sınıda giderken ben hastanelerde DNA testleri için iğne oluyordum" diyen Tayfun, herkesi üzdü.

Geçmişte yaşadığı zor dönemleri anlatan Tayfun, "Dedemle baba gibi büyüdüm. 4-5 yaşıma kadar baba olarak dedemi bildim. Dedeme bir baba şefkatiyle sarılırdım. Dedem oğlu yerine beni koydu. Dayım trafik kazasında ölmüştü. Annem kasaptan kemik alır ve utandığı için köpeğine aldığını söylerdi. O aldığı kemikleri kaynatıp bana kemik suyu çorba içirirdi. Annem benim için her şeyi yaptı" diye konuştu.

Sözlerine babasını gördüğü ilk anla devam eden yarışmacı, "Çocukluğumdan beri ben babamı hiç tanımadım. Babamı ilk kez 7 yaşında bir televizyon ekranında gördüm. Daha önce babamı hiç görmemiştim" dedi.

Babası Emrah ile olan ilişkisini ve aralarındaki kopmayı anlatan Tayfun, "Sonuçta o benim babam. Benimle gurur duymasını isterdim. Bana Bursa'dan bir ev aldı. O evi alırken bana feragatname imzalattı. Ama ondan önce 'Gel istiyorsan sana bu evi almayayım. Benimle kal ve böyle bir şey yaşamayalım' dedi."

"Ben annemle kalmak istediğimi söyledim. O zaman da bana feragatname imzalattı. Zaten hayatımızdaki kopma noktası burası oldu. Aramızdaki bütün bağ bir imzayla bitti. Kopmamız orada oldu ve ondan sonra bir daha görüşemedik. Beni görmek istemedi. Babamın bir defa daha son kez bana sarılmasını çok isterdim" ifadelerini kullandı.

TAYFUN ERDOĞAN KİMDİR?

Peki yıllarca babası Emrah tarafından kabul görmeye çalışan sık sık babasına seslenen Tayfun Erdoğan kimdir?

'Survivor 2020'de gönüllüler takımında yarışan Tayfun Erdoğan, 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatını Bursa'da tamamlayan ve hala orada yaşayan Tayfun, bir dönem komilik yaptı.

Sonrasında televizyon programlarına katılan Erdoğan, evlenme istediğiyle dönemin izdivaç programlarından birinde boy gösterdi.

Şarkıcı Emrah'ın, sonradan büyük bir baskıyla kabullendiği ancak görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden askere gideceği için babasından helallik istemiş bu olay günlerce konuşulmuştu.

Tayfun, Instagram hesabından yayınladığı videoda, "Her dönemde yanımda olmasını istediğim insanın, babamın gerçekten şu anda yanımda olmasını istiyorum. 'Hayırlısıyla git, hayırlısıyla gel' demesini temenni ettiğim bir dönemdeyim. Kendisine ulaşmayı çok istedim. Mektup yazdım, mektuplarıma karşılık alamadım" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.