Hava Durumu

Emrah'tan oğlu Tayfun'a yanıt

Emrah kendisine sitem eden oğluna Yunus Emre'nin sözüyle karşılık verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2017 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2017 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emrah'tan oğlu Tayfun'a yanıt

Emrah'ın küçük oğlu Elyesa ile çektirdiği ve "Oğlumun uykusu gelmiş babasının kucağında uyuyakalmış Elyesam benim her şeyim" notuyla paylaştığı fotoğrafı kendi hesabına taşıyan 27 yaşındaki Tayfun, bu fotoğrafın altına zor bir dönemden geçtiğini ve baba şefkatine ihtiyaç duyduğunu belirterek şu satırları yazdı:

"Babama gittim. Babam beni kabul etmedi. Hemen ardından kardeşimle bir fotoğraf paylaştı. Canım yandı. Yaşım kaç olursa olsun, ben de babamın omzuna başımı yaslamak isterdim. Bu bir kıskançlık değil. Neticede o da benim kardeşim. Çok zor günler geçiriyorum. Çok mu şey istiyorum? Bilmiyorum..."

Emrah'tan oğlu Tayfun'a yanıt gecikmedi.

Ünlü şarkıcı sosyal medyadan kendisine tepki gösteren oğluna Yunus Emre'nin sözüyle cevap verdi: Edebim el vermez edepsizlik edene, susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

"TAYFUN'U KAPADOKYA'YA BEN GÖNDERDİM"

Öte yandan Seda Sayan sanatçı Emrah'ın oğlu Tayfun'la bitmeyen kavgasıyla ilgili çok çarpıcı bir açıklama yaptı. Tayfun Erdoğan'ın sunduğu evlilik programının damat adaylarından biri olduğunu hatırlatan Sayan, "Tayfun, çok iyi bir çocuk. Onun tek istediği baba sevgisi... Bana babasıyla 5 - 6 yıldır görüşmediğini ve nedenini de bilmediğini söyledi. Babasına ulaşamadığını söyleyince ben de onu Emrah'ın dizisinin çekildiği Kapadokya'ya gönderdim ama babası kabul etmemiş. Ben Emrah'ı çok severim. Emrah yardım yaptığımız bir programda benim ricam üzerine ihtiyaç sahibi birine evlerinden birini vermiş adam gibi adamdır. Bizim iki tarafı buluşturmamız lazım" diyerek Emrah'ın da yakın dostu olan programın sunucusu Seren Serengil'den destek istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.