Hava Durumu

Emre Belezoğlu'ndan şok açıklama: "TV'den öğrendim..."

Fenerbahçe'nin teşekkür ederek yolları ayırma kararı aldığı kaptan Emre Belezoğlu, kararı televizyondan öğrendiğini belirtti. Tecrübeli oyuncu, önümüzdeki sezon bir aksilik olmazsa Başakşehirspor formasını giyecek.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2015 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2015 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emre Belezoğlu'ndan şok açıklama: "TV'den öğrendim..."
EMRE: TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİM, YAPACAK BİR ŞEY YOK

Fenerbahçe'deki sözleşmesi yenilenmeyen ve takımdan gönderilen Emre Belözoğlu, sıcağı sıcağına Fanatik'e konuştu. Tecrübeli futbolcu, imza törenini televizyondan izlediğini ve takımdan gönderildiğini Terraneo'nun açıklamalarıyla öğrendiğini belirtti. Belözoğlu, şunları söyledi:

"Önce hayırlı olsun. Bana, benimle görüşeceklerini söylemişlerdi. Ben de bu nedenle hiçbir takımla temas kurmadım. Çünkü Fenerbahçe benim için çok farklı bir kulüptü. Ancak Terreneo'nun açıklamalarını ben de dinledim. Bu durum karşısında yapacak bir şey yok. Artık bugünden sonra teklifleri değerlendireceğim, yol haritamı çizeceğim. Fenerbahçe takımına başarılar diliyorum. Bu karar sonrası yapacak bir şey yok. Bana bu zamana kadar gösterdikleri sevgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum."

YENİ TAKIMI BAŞAKŞEHİRSPOR

Emre Belözoğlu'nun yeni sezonda forma giyeceği takım da büyük ölçüde belli oldu. Milli futbolcu geçtiğimiz sezon ligi 4. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanan Medipol Başakşehirspor'da forma giyecek. Turuncu lacivertli kulüp ile bir süredir görüşmelerde bulunan Emre'nin 2 yıllık teklifi kabul ettiği belirtildi. Emre Belözoğlu yeni takımında kaptanlık pazubandını da takacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.