Hava Durumu

Emre Belözoğlu dönemi sona eriyor

Fenerbahçe'de Erol Bulut ile yolların ayrılmasıyla görevi devralan Emre Belözoğlu'nun, yönetiminin önünü açma düşüncesiyle bu akşamki maçın ardından istifasını sunacağı öne sürüldü. Belözoğlu, yönetimin kendisiyle ilgili olan düşüncesini öğrenip, ona göre hocalık kariyerine şekil verme niyetinde.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2021 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2021 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emre Belözoğlu dönemi sona eriyor

Fenerbahçe, yükselişler ve düşüşlerle geçen sezona Kayserispor müsabakasıyla noktayı koyacak. Sarı-Lacivertli takım için bu maçla ilgili çok sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

"SPORTİF DİREKTÖR OL"

A Spor yorumcusu Haldun Domaç, Kayserispor karşılaşmasının Emre Belözoğlu'nun son maçı olduğunu ifade etti. Domaç, "Emre Belözoğlu, Kayserispor maçından sonra istifa edecek. Yönetim karar verecek, diyecek ki 'Hocam biz seninle devam etmek istiyoruz, imza atalım' ya da 'Gel sportif direktör ol' diyecekler. İstifayı verecek ki yönetimin eli kolaylaşsın" iddiasını ortaya attı.

İLK YENİLGİSİ SİVAS'TA

Fenerbahçe'de 9 maçta takımın başında olan Belözoğlu, ilk yenilgisini Kadıköy'de Sivasspor'dan aldı. Sarı-Lacivertliler, Sivasspor karşılaşmasını kazanmayı başarsaydı son haftaya lider olarak girecekti. Bu sonuç da Emre Belözoğlu'nun akıbetini etkiledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.