Hava Durumu

Emre Belözoğlu'na Bursa yolunda Beşiktaş taraftarı saldırdı

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Mudanya feribotunda Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı. Emre, saldırı anını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2015 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2015 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emre Belözoğlu'na Bursa yolunda Beşiktaş taraftarı saldırdı
Spor Toto Süper Lig'de dün akşam Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara alan Fenerbahçe, bugün bir şok daha yaşadı.

\"\"

Sarı lacivertli takımın kaptanı Emre Belözoğlu, bir açılışa katılmak için Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne giderken, feribotta Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı.

\"\"

Takımlarının Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek için Manisa'ya giden siyah beyazlı taraftarların Emre'ye önce sözle sataştı, ardından fiziki saldırıda bulundu. Emre'nin de karşılık vermesi üzerine ortalık bir anda karıştı. Bunun üzerine Emre'nin yanında bulunan eski futbolcu ve menajer Orhan Ak, belindeki tabancayı çekerek, saldırıda bulunanlara, "Dağılmazsanız ateş açarım" diye bağırdı. Orhan Ak'ın bu sözlerinin ardından saldırganlar dağıldı.

Emre Belözoğlu'na saldıranlar arasında bulunduğunu iddia eden bir şahıs, farı kırılmış bir jip fotoğrafı yayınlayarak, "Orhan Ak silahı çekip arabanın farını kırmakla olmuyor bu işler. Beşiktaş taraftarı adamın a.... k...." diye tweet attı.

\"\"

Şahıs bu tweeti daha sonra sildi.

EMRE: ETRAFIMI SARIP KÜFÜR ETTİLER, BEN DE KAVGA ETTİM

Emre Belözoğlu olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Feribotta etrafımı sardılar, küfür ettiler. Ben de aşağı indim onlarla kavga ettim. Bana saldıran kişilerden şikayetçi oldum, şu an Eskihisar'da bir karakolda polise ifade veriyorum" dedi.

Olayla ilgili olarak 3puan.com'a bir açıklama yapan Orhan Ak, "Yaşananlar doğrudur ancak silah çekme konusu gerçek değil. Benim ruhsatlı silahım var ama ne çıkardım ne çektim. Böyle bir durum olmadı. Ancak insanları anlamak mümkün değil. Gözleri dönmüştü. Eğer feribottaki diğer insanlar araya girmese bizi denize atacaklardı. Emre'ye 'Şampiyon biz olacağız' diyerek ana avrat küfür ettiler... Emre de alttan aldı 'Tamam siz olun' dedi ama ona rağmen saldırdılar" diye konuştu.

Eskihisar-Topçular feribotunda taraftarların saldırısına uğrayan Emre Belözoğlu cephesinden ilk açıklama geldi. Tecrübeli futbolcunun bacanağı Mustafa Çetinkaya, “Gemide bir grup Beşiktaş taraftarı Emre’ye sözlü saldırıda bulundu” dedi. 

Bir açılış için Bursa’ya gelmekte  olan Emre Belözoğlu ile aynı feribotta bulunan Beşiktaşlı taraftarlar arasında tartışma yaşandı. Bu tartışmanın ardından karakola alınan Emre Belözoğlu ve taraftarlar ile ilgili ilk açıklama ise tecrübeli futbolcunun bacanağı Mustafa Çetinkaya’dan geldi.

Bacanağı Mustafa Çetinkaya’nın bir mobilya mağazasına açılışa gelen Emre Belözoğlu’nun yolda Beşiktaş taraftarı ile yaşadığı sözlü saldırı olayına Çetinkaya’dan açıklama geldi. Mustafa Çetinkaya, “Açılışa gelirken Emre Belözoğlu'na gemide bir grup Beşiktaş taraftarının sözlü sataşması sonucunda yaşanan bir olay. Çok da büyütmeye gerek yok. Sağlık durumunda bir sorun yok, silah iddialarıyla ilgili de öyle bir şey yok ama benim bunlarla ilgili bir bilgim de yok. Bana gelen bilgi şu; Emre şu an karakolda ifade veriyor ve taraftarlardan şikayetçi olacak. Bu olaydan dolayı Emre Bursa’ya gelmiyor ve İstanbul’a geri dönecek” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.