Hava Durumu

Emre Belözoğlu Süper Lig'den 5 yıldızı istiyor!

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarını bizzat Emre Belözoğlu yçnetiyor. Sezonun sona ermesiyle kariyerine sportif direktör olarak devam edecek olan tecrübeli yıldız, gözünü Süper Lig'in 5 ismine dikti.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2020 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2020 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emre Belözoğlu Süper Lig'den 5 yıldızı istiyor!

Son iki sezonda yaşanan hüsranın ardından kadronun iskeletini değiştirme kararı alan Fenerbahçe'de büyük bir transfer hareketliliği var.

Sarı-lacivertlilerde gelecek sezondan itibaren futbolun başına geçmesi planlanan Emre Belözoğlu'nun bu transfer harekatında başrol oynadığı ifade ediliyor.

Ligi bilen isimler üzerinde duran Belözoğlu'nun, 5 yıldızın transferini bitirmeye kararlı olduğu belirtiliyor. Bu isimlerden ikisi ise Emre'nin Başakşehir'den eski takım arkadaşları...

LİSTENİN TEPESİNDE VISCA VE İRFAN CAN VAR!

Fotomaç'ın haberine göre Edin Visca ve İrfan Can Kahveci'nin, tecrübeli futbolcunun transfer listesinin en üstünde yer aldığı ifade ediliyor.

Emre Belözoğlu ayrıca Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün de mutlaka Fener'e dönmesini istiyor. Beşiktaş'la sözleşmesi bitecek olan iki yıldız da çubuklu formayı giymeye sıcak bakıyor.

SON BOMBA MERT HAKAN!

Galatasaray ile anlaştığı belirtilen Mert Hakan Yandaş da Emre'nin gözdelerinden... Yıldız futbolcuyu ikna edebilmek için yönetimin bütün şartları zorladığı gelen bilgiler arasında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.