Hava Durumu

Emre Mor bugünlerde oynayacak takım arıyor

Türk Milli Takımı'nda kendisini gösterip Dortmund'a transfer olan ve geleceğin yıldızları arasında gösterilen Emre Mor, şimdilerde takım arayışına girdi. Menajer değişikliği yapan 24 yaşındaki futbolcu, ünlü futbolcuların da temsilciğini yapan Mino Raiola ile çalışmaya başladı. Emre Mor, menajeriyle beraber kulüp aradıklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2021 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2021 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emre Mor bugünlerde oynayacak takım arıyor

La Liga ekiplerinden Celta Vigo ile bir yıl daha kontratı olan Emre Mor'u isteyen yok. Milli Takım'da çıktığı dönemde futbolseverlerin dikkatini çeken Emre, Dortmund'a transfer olarak adından söz ettirmişti. Sonrasında Almanya'da tutunamayan Emre, 13 milyon euroya Celta'nın yolunu tutmuştu ama orada da beklentileri karşılayamadı.

HİÇBİR YERDE TUTUNAMADI

2019 yazında kiralık olarak Galatasaray'a gelen Emre, adeta yokları oynadı. Ardından kış döneminde Yunan ekibi Olympiakos'a gitti ve orada da beklentileri karşılayamadı.

CELTA İSTEMİYOR

Yaz döneminde özel antrenörlerle çalışan Emre, ünlü menajer Mino Raiola'yı temsilcisi yaptı. Emre, yeni menajeriyle birlikte kendisine kulüp aramaya başladıklarını ifade etti. Ancak Emre'ye ne yurt içinden ne de yurt dışından bir isteyen yok.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.