Hava Durumu

En büyük spor kompleksinde sona doğru

Yıldırım Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan ve yapımı hızla devam eden ve Naim Süleymanoğlu'nun isminin verildiği Türkiye'nin en büyük spor kompleksinde sona yaklaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2018 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2018 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
En büyük spor kompleksinde sona doğru

EFSANENİN İSMİ YAŞAYACAK
Yıldırım Belediyesi tarafından 'Cep Herkülü' Naim Süleymanoğlu'nun isminin verildiği Türkiye'nin en büyük spor kompleksinin kaba inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.
Tesisin bünyesinde 2 bin 500 seyirci kapasiteli çok amaçlı spor salonunun yanı sıra, yarı olimpik yüzme havuzu, cimnastik salonu, bireysel oyun salonları, fitness merkezi, hamam-sauna, squash salonu, toplantı salonu, ofisler, yayın odası, basın birimi, kafeterya, gençlik merkezi, zeka oyunları işliği, bilgisayar işliği, müzik işliği, plastik sanatlar işliği, folklor-resim işliği ve fotoğraf odası bulunacak.

ŞAMPİYON SPORCULAR ÇIKACAK

Yıldırım'a artı değer katacak olan spor kompleksini ilçeye kazandıracak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım'ın değeri her geçen gün artıyor. Bu değişime ve gelişime katkı sağlayacak spor kompleksimizin kaba inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. 250 bin genç nüfusu içerisinde barındıran şehrimizde evlatlarımızı sağlıklı bireyler olarak yetiştirebilmemiz için büyük fiziki mekanlara ihtiyacımız vardı. Yalnızca Yıldırımlı değil, Bursa'daki tüm çocuklarımız ve gençlerimiz adına hayırlı bir çalışma yürüttüğümüze inanıyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.