Hava Durumu

En güzel çevre foroğraflarına ödül

TMMOB İnegöl İlçe Koordinasyon Kurulunca düzenlenen ‘geleceğimizi kaybetmemek için İnegöl’ün havası, suyu, toprağı’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler sergilendi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2012 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2012 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
En güzel çevre foroğraflarına ödül

Yarışmanın ödül töreni ve sergi açılışı İnegöl Kent Müzesi'nde yapıldı. TMMOB İnegöl İlçe Koordinasyon Kurulu Genel Sekreteri Abdullah Büyükışıklar, "Mimar ve mühendisler, unvanlarını alırken, tabiattaki madde ve güçleri insanlık yararına sunacaklarına dair yeminini ederek meslek hayatına başlarlar. Bu yemini eden insanların sanayinin gelişmesine karşı olmaları takdir edersiniz ki söz konusu olamaz. Fakat sanayi ve üretimin gelişmesi sürecinde hayatın her alanında olması gerektiği gibi en öne insanı ve canlıları koymak mühendisliğin olmazsa olmazlarıdır. TMMOB’e bağlı İnegöl’de faaliyet gösteren yaklaşık bin mühendis, mimar, şehir plancısı, 9 oda ve TMMOB İnegöl İlçe Koordinasyon Kurulu olarak, İnegöl’ün tarihi evlerine, havasına, suyuna ve toprağına dikkat çekerken, çıktığımız yolda asıl gayenin İnegöl'e hizmet etmek olduğunun bilinmesini isteriz" dedi.

Konuşmaların ardından yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi. Program, yarışmaya katılan 30 eserin yer aldığı serginin açılmasıyla son buldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.