Hava Durumu

En iyisini yapacağım

Henri Saivet Akhisarspor karşısında en iyi şekilde mücadele edeceğini söyledi. Tecrübeli futbolcu sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalmanın kendisini olumsuz etkilediğini kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2018 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2018 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
En iyisini yapacağım

ZOR MAÇ OLACAK

Sakatlığı nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan ve takımda düzenli forma giyemeyen Henri Saivet eski günlerine dönmek istediğini açıkladı. Akhisarspor maçı öncesi konuşan tecrübeli futbolcu, takım olarak galibiyete ihtiyaç duyduklarını kaydetti. Saivet, "Zor bir maç bizi bekliyor. Kazanmak zorundayız ve bunun bilincindeyiz. İlk yarının bitimine 5 maç kaldı ve biz hedefimiz doğrultusunda hepsini kazanmak zorundayız. Galip gelmek için her şeyi yapacağız" dedi.

SAKATLIK OYUNUMU ETKİLEDİ

Kendi performansını da değerlendiren Henri Saivet takıma katkı koymak için kendisini geliştirmeye çalıştığını kaydetti. Geçirdiği sakatlığın form durumunu etkilediğini dile getiren Saivet, "Sakattım ve bu nedenle takımdan ayrı kaldım. Yüzde yüzümü veremediğim için de takıma katkım belli bir seviyede kaldı. İlk 11'de başlayamamak beni olumsuz etkiledi. Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum. Takım için en iyisini yapmak için mücadele edeceğim" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.