Hava Durumu

En ‘özel’ şampiyonluk

Yıldırım Belediyesporlu yüzücü Emre Bekir, Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası’nda 2 ayrı dalda şampiyonluk kürsüsünün sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2015 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2015 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
En ‘özel’ şampiyonluk
Amatör sporlarda büyük bir çıkış yakalayan Yıldırım Belediyesi, ulusal alanda önemli bir başarıya daha imza attı. Yıldırım Belediyesporlu yüzücü Emre Bekir, Ankara’da düzenlenen ve 55 kulüpten 81 sporcunun katıldığı ‘Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası’nda 100 ve 200 metre kurbağalama stilinde iki ayrı dalda şampiyon olma başarısı gösterdi. Şampiyon yüzücünün başarısından gurur duyduklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Ulusal alanda bize bu başarıyı yaşatan sporcumuzu ve antrenörlerini tebrik ediyorum” dedi.

SPORDA YILDIRIM ATAĞI

Yıldırım’ı sportif faaliyetlerde kazanılan başarılarla marka şehir konumuna getirmek istediklerini ifade eden Başkan Edebali, “Sporun ve sporcunun dostu bir belediye olarak yaptığımız yatırımlar sonucunda her branşta şampiyonluklar elde ediyoruz. Spora ve sporcuya verdiğimiz emekler şampiyonluklarla taçlandırılıyor. Genç neslin spor sayesinde tam donanımlı bireyler olarak yetişmesi bizim için çok önemli. İnanıyorum ki spor sayesinde gençlerimiz Yıldırım’ın kalkınmasında bizler için en büyük güç kaynağı olacaktır” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.