Hava Durumu

Enes Batur, kazasına yorum yapan bir kişiye tepki gösterdi!

YouTuber Enes Batur, Etiler'de lüks otomobiliyle kaza yaptı. Ağaca çarpan Batur'a sosyal medyadan bir kişi, "Memlekete hiçbir faydası olmayan Enes Batur, memlekete faydalı bir ağaca çarparak kaza yapmış. Ağaç için endişeliyiz" dedi. Batur söz konusu paylaşıma tepki gösterip, "1998 fidan dikiyorum, belki insanlıktan nasibini alır" yanıtını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2020 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2020 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Enes Batur, kazasına yorum yapan bir kişiye tepki gösterdi!

Enes Batur, dün lüks otomobiliyle Etiler'deydi. Ünlü YouTuber, saat 11.00 sıralarında direksiyon hakimiyetini kaybederek önce bir ağaca, ardından park halindeki bir araca çarptı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Batur büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

SEVGİLİSİNE SARILIP AĞLADI

Kaza sonrası şok geçiren Enes Batur'u, olay yerine gelen sevgilisi Ecenaz Üçer sakinleştirdi. Batur, sevgilisine sarılarak gözyaşı döktü. Bir süre başka bir araç içerisinde bekletilen ünlü YouTuber, olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. 1 milyon 350 bin TL değerindeki Camaro SS marka aracı kullanılamaz hale gelirken, Batur'un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ünlü YouTuber Enes Batur, Etiler'de lüks otomobiliyle ağaca çarpıp ölümden dönmesiyle ilgili sosyal medyada bir kullanıcının yaptığı paylaşıma tepki gösterdi.

"Memlekete olumlu hiçbir faydası olmayan Enes Batur, memlekete faydalı bir ağaca çarparak kaza yapmış. Ağaç için endişeliyiz" diyen bir kullanıcıya sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

DOĞUM YILI KADAR FİDAN DİKECEK

Enes Batur, sosyal medya hesabından söz konusu paylaşımı alıntılayarak, "Belki de ölümümle sonuçlanacak bir kazadan sonra bile böyle iğrenç yorum yapabilecek aciz arkadaşımız için 1998 fidan dikiyorum, belki insanlıktan nasibini alır" yorumunu yaptı.

NE OLMUŞTU?

Enes Batur, Etiler, Nispetiye Caddesi'nde lüks otomobiliyle bugün saat 11.00'de kaza yaptı. Kullandığı lüks otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden Batur, önce bir araca ardandan da refüjdeki ağaca çarptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.