Hava Durumu

Enes Ünal Genk ile ilk maçına çıktı

Bursaspor'dan İngiltere'nin Manchester City takımına transfer olan ve orandan da Belçika'nın Genk takımına kiralanan yetenekli futbolcu Enes Ünal, ilk resmi maçına çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2015 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2015 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Enes Ünal Genk ile ilk maçına çıktı
Belçika Birinci Futbol Ligi (Jupiler Pro Lig) 3. hafta açılış maçında milli oyuncu Enes Ünal'ın formasını giydiği Genk, deplasmanda Zulte Waregem ile 0-0 berabere kaldı.

Regenboogstadion Arena'da Frederik Geldhof'un yönettiği karşılaşmada Enes Ünal, karşılaşmanın 71. dakikasında Tornike Okriashvili'nin yerine girdi. Oyuna girdiği andan itibaren etkili bir performans ortaya koyan Enes, karşılaşmanın 90. dakikasında gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Enes'in sağ çağrazdan vurduğu şut direğin hemen yanından auta çıktı.

90 dakikası golsüz tamamlanan mücadelenin ardından ligde maç fazlasıyla 4'er puana yükselen Zulte Waregem 5'inci, Genk ise 6. sırada bulunuyor.

TAKIM ARKADAŞLARI ÖVGÜ YAĞDIRDI

Genk'in bu sezonki transferlerinden Yoni Buyens, Manchester City'den kiralık olarak Genk'e gelen Milli yıldızımız Enes Ünal hakkında yorumlarda bulundu.
 
Enes Ünal'ın takımda geçirdiği 1 haftada yeteneğiyle herkesi etkilediğini belirten Buyens; "Antrenmanlarda Enes ile farklı gruplarda çalıştık ama herkes onun ne kadar yetenekli bir oyuncu olduğundan bahsetti. Her zaman sahadaki boşluğu buluyor, şutu nereye çekmesi gerektiğini biliyor. Teknik direktörümüz, kafa vuruşlarında da ne kadar iyi olduğunu söyledi. Alpaslan Öztürk ile onunla ilgili konuştuk. Onun çok olgun biri olduğunu ve mentalitesiyle Belçika'ya tam uyum sağlayacağını belirtti" yorumlarını yaptı.
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.