Hava Durumu

Enes Ünal Twente yolcusu

Manchester City'nin oyuncusu Enes Ünal, tekrar Hollanda yolcusu. NAC Breda'da başarılı bir yarım sezon geçiren genç kramponun Twente'ye transfer olması an meselesi.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 05:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 05:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Enes Ünal Twente yolcusu
Bursaspor altyapısından yetişen Enes Ünal Hollanda ekiplerinden Twente'nin yolcusu. Yeni sezon hazırlıklarını Pep Guardiola yönetiminde kendi tesislerinde sürdüren Manchester City Bayern Uluslararası Şampiyonlar Kupası'na katılmak üzere Çin Halk Cumhuriyeti'ne gidecek kadroyu açıkladı. Enes kadroda yer almadı. A Milli Takım'da yeterli sayıda forma giyemediği için Premier Lig'de oynama şansı bulunmayan Enes, İngiliz ekibi ile görüşmüş, sezon başından itibaren başka bir kulübe kiralanmak istemişti. 

YİNE HOLLANDA'YA

Başarılı oyuncuyu Twente, Roda ve Excelsior ile birlikte İspanya 2'nci Lig temsilcisi Mallorca transfer etmek istiyordu. Geçen sezonun ikinci yarısında NAC Breda'da başarılı olan Enes'in tekrar Hollanda'yı seçtiği ve Twente ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Genç kramponun Twente'ye transferi birkaç gün içerisinde açıklanacak. Enes Ünal geçen sezonun ikinci devresinde NAC Breda ile ligde 11 maça çıkmış ve 9 kez ağları havalandırmayı başarmıştı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.