Hava Durumu

Engelli çocuğa annesinin yanında tecavüz etti

Kan donduran haber Aydın’dan... Tecavüzcü öldükten sonra istismarın görüntüleri ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2013 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2013 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Engelli çocuğa annesinin yanında tecavüz etti

Herşey Almanya’da emekli olduktan sonra kente yerleşen 70 yaşındaki Ali Y.’nin, 2011’de gittiği hastanede, görme engelli Remzi S. (53) eşi Nurcan S. (32), oğlu  H.S. n(14) ve zihinsel engelli kızı S.S.’yi (10) tanışmasıyla başladı. Nurcan S. ile ilişkiye giren Ali Y., annesinin yanında zihinsel engelli S.S.’ye de tecavüz etmeye başladı. 

Bir ilkokulun engelli sınıfında eğitim gören S.S. erkek öğrenci tarafından taciz edilince  geçen yıl yetiştirme yurduna gönderildi. Yurrta görevlinin durumundan şüphelendiği S.S. herşeyi yetkililire anlattı. Savcılık soruşturma başlattı.  S.S.’ye  ’bakire’ raporu verildi.  Savcılık, Ali Y. ile     Nurcan ve Remzi S, çifti hakkında işlem başlattı.

Mahkeme Ali Y.’ye adli kontrol uygulayarak serbest bıraktı. Çift de delil yetersizliğinden serbest kaldı. Ali Y., 7 Ağustos’ta, kalp krizi geçirip öldü. Ali Y.’nin ölümünden hemen sonra da S.S.’ye tecavüz görüntülerini ortaya çıktı. Kimliği belirsiz kişilerce ortaya çıkarılan,  Ali Y.’nin annesi Nurcan S.’nin yanında zihinsel engelli S.S.’ye tecavüz ederken çektiği görüntülerin bulunduğu CD savcılığa ulaştırıldı. Şimdi dava, zihinsel engelli S.S.’ye Ali Y.’nin tecavüzünü bildikleri halde gizlemeye çalışan anne ve babasıyla, ’bakire’ raporu veren doktor hakkında hazırlanan ek iddianame ile yeni boyut kazındı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.