Hava Durumu

Epic Games Store yeni özelliğini duyurdu!

Günümüzde ücretsiz oyun denildiğinde ilk akla gelen platform olan ve ücretsiz GTA 5 kampanyasından sonra büyük bir ivme kazanan Epic Games Store daha önce paylaştığı yol haritasına uyarak yeni özellikleri kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Epic Games Store mod ekleme özelliği aktif hale geldi.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2020 20:13
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2020 20:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Epic Games Store yeni özelliğini duyurdu!

Epic Games Store mod ekleme özelliğini duyurdu!

Epic Games Store, geçtiğimiz günlerde eklediği Achievements (Başarılar) sisteminin ardından oyuncuları platforma çekebilecek bir başka özelliği duyurdu. Oyunculara mod yüklemeyi ve güncellemeyi sağlayan yenilikle platformun daha cazip bir hale gelmesi hedefleniyor. Firma, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada mod yapım sürecinin ilk olarak MechWarrior 5: Mercenaries ile aktif olacağını açıkladı.

Yapılan açıklamada "Bu özelliğin erken bir sürümü. Ancak gelecekte daha fazla destek görmeyi bekleyebilirsiniz. Bu yenilik hem oyuncular hem de geliştiriciler tarafından yapılan modlara göz atma imkânı verecek. Ayrıca bunları otomatik olarak da yüklemenize imkân tanıyacak" ifadeleri kullanıldı. Şirket geçen yazdan beri mod desteği üzerinde çalışıldığını ve bu muazzam özelliğin inşa edilmesinin uzun zaman aldığından da bahsetti.

PC oyuncularının Epic Games'i sürekli eleştirdiği konulardan biri olan mod desteğiydi. En büyük rakibi Steam modlarla ilgili kolaylık sağlarken, bugüne kadar Epic Games Store'da bu özelliğin olmamasını kayda değer bir eksiklik olarak görüyorlardı. Haziran ayında 61 milyon kullanıcıya ulaştığını duyuran platform, GTA V, Civilization VI, Borderlands gibi önemli oyunları ücretsiz dağıtarak büyük bir kampanya yürütüyor. Mağaza son olarak 13 Ağustos'ta Total War Saga: Troy'u 24 saatliğine ücretsiz vereceğini duyurmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.