Hava Durumu

Er: Armaya yüzünüzü dönün

Bursaspor Adanaspor'u 1-0 yenerken Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er maçtan sonra camiaya seslendi. Genç teknik adam yayınladığı mesajda 'Armaya yüzünüzü dönün' ifadeleriyle Yeşil Beyazlılardan genç takımın yanında olmasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2020 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2020 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Er: Armaya yüzünüzü dönün

Genç teknik adam camiaya seslendi bu kritik dönemde destek istedi...

SEVİNÇ EN ANLAMLI YERDE

Milli maç arasından sonra sahasında Adanaspor'u konuk eden Bursaspor rakibini Recep Aydın'ın penaltı golüyle 1-0 yenerken, teknik direktör Mustafa Er maçın ardından galibiyet sevincini oyuncularıyla birlikte kutladı. Maçın bitimiyle birlikte oyuncularını maraton tribününde taraftarların yaptığı koreografinin bulunduğu bölgeye götüren genç teknik adam, kendisi gibi çoğunluğu Vakıfköy çıkışlı genç oyuncularıyla kameraların karşısına geçti. Maçın ardından bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Mustafa Er camiaya da mesaj verdi.

BAĞIRDI PENALTIYI ALDIRDI

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er yayınladığı kısa mesajında Yeşil Beyazlı camiaya 'Armaya Yüzünüzü Dönün' ifadesiyle seslendi. Genç teknik adamın yaptığı bu paylaşım taraftarların büyük beğenisini topladı. Bu arada Bursaspor'un Ali Akman'la kazandığı penaltıdan önceki pozisyonda verilmeyen penaltısına isyan eden ve hakem Serkan Tokat'a tepki göstererek baskı altına alan Mustafa Er'in sesi ekranlara yansıdı. Yeşil Beyazlı taraftarlar maçtan sonra, sosyal medyada, 'Penaltıyı bağıran Mustafa Er aldırdı' yorumlarında bulundu.

YİNE KAYBETMEDİ

Oyunculuğu döneminde Bursaspor formasıyla Adanaspor'a 7 kez rakip olan ve hiçbirinde kaybetmeyen, profesyonel futbol kariyerindeki 4 golün ikisini Turuncu Beyazlı filelere gönderen Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er Akdeniz ekibi karşısında yine sahadan gülerek ayrıldı. Mustafa Er Adanaspor teknik direktör unvanıyla Adanaspor'a ilk kez rakip olurken, rakibi karşısında kaybetmeme geleneğini de sürdürdü.

SOYUNMA ODASINDA GÖBEKLİ KUTLAMA

Bursaspor'un Adanaspor'u 1-0 yendiği maçın ardından Yeşil Beyazlı takımın soyunma odası adeta bayram yerine döndü. Yeşil Beyazlı futbolcular adeta kendilerinden geçerken bu anları sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen kaptan Özer Hurmacı sosyal medya hesabından yayınladı. Takıma galibiyeti getiren penaltı golünü Adanaspor atan Recep Aydın soyunma odasında da sportif direktör Adil Cenkçiler ile birlikte sevinçten göbek attı.

BU MARKAJ KAÇMAZ

AS TV'nin ekran klasiği Markaj bu hafta yine dopdolu içeriğiyle Bursaspor'daki gündemi değerlendirecek. Markaj'da iç sahadaki galibiyet serisini üç maça çıkaran Bursaspor'un son durumu ele alınacak. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sunacağı Markaj'a Levent Batur ve Çetin Sabırlı yorumlarıyla katılacak. Markaj saat 20.30'da başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.