Hava Durumu

Er: Herkesin yüzünü formaya çevirmeliyiz

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er camia olarak zor bir dönem geçirdiklerini belirterek, "Yapılması gereken ilk şey şehirdeki olumsuz havayı dağıtmak. Bu transfer tahtasından daha önemli. Herkesin yüzünü tekrar armaya çevirmeliyiz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2020 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2020 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Er: Herkesin yüzünü formaya çevirmeliyiz

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er yayıncı kuruluşa konuştu.

10 OYUNCU TAKIMDAN AYRILDI

Önceliklerinin takımdaki ve camiada olumsuz havayı dağıtmak olduğunu söyleyen genç çalıştırıcı, "Göreve yeni başladık. Camia olarak zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Son 2-3 sezon maalesef yıpranmış ve birbirinden ayrışmış bir camia var. Samimiyet azaldı. Şu anda 10 oyuncumuz takımdan ayrıldı. Alt yapı ağırlıklı devam ediyoruz. Bu oyunculardan harmanlama yapmak istiyorum. Ancak yapılması gereken ilk şey şehirdeki olumsuz havayı dağıtmak. Bu transfer tahtasından daha önemli." ifadelerini kullandı.

BURAK VE KUBİLAY GİDEBİLİR

Bursaspor'un yeniden eski günlerine dönmesi için birlikteliğe ihtiyacı olduğunu söyleyen Mustafa Er, "Herkesin yüzünü tekrar armaya çevirmeliyiz. Şehri hareket geçirmeliyiz. Özlüce'yi çok iyi biliyorum. Saha içinden ziyade saha dışında halledilmesi gereken problemler var. Ciddi mesai harcıyoruz. Şu an bir belirsizlik var bunu gidermeye çalışıyo-ruz."dedi. Takımdaki iki önemli ismin durumuna da değinen genç teknik adam, "Burak Kapacak ve Kubilay'ın takımdan ayrılma ihtimalleri var. Ligin ilk maçı olan Adana Demirspor karşılaşmasına kadar en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.