Hava Durumu

ERA Okulları'nın gurur tablosu

Profesyonel olarak spor yapacak öğrencileri keşfedip, eğitimle sporu bir arada yürüttüklerini belirten ERA Bursa Okulları Müdiresi Şükriye Özmeriç, "Bursa'ya böyle bir değer kazandırdığımız için mutluyuz, gururluyuz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
ERA Okulları'nın gurur tablosu

ERA Bursa Okulları, 2016-2017 eğitim öğretim yılında modern pentatlon, artistik cimnastik, yüzme, kick boks ve satranç branşlarında derece elde eden öğrencileri ödüllendirdi. Modern pentatlonda Cemre Civelek il birincisi, Burak Çalışkan il ikincisi, Elif Eda Çallı, Melih Caner Engün, Ata Deniz Tekerlek il üçüncüsü olurken, ilk 10'a giren sporcular Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Artistik cimnastikte de Era Okulları erkeklerde takım halinde Bursa birincisi, kızlarda ise Bursa üçüncülüğü elde etti. Bireysel kategoride de Kerem Akgenç Bursa üçüncüsü oldu. Okulun satranç kız takımı ise il dördüncüsü oldu.

EĞİTİM VE SPOR BİR ARADA

Başarılı öğrencilere plaketleri ERA Bursa Okulları İlkokul ve Ortaokul Müdiresi Şükriye Özmeriç ve Lise Müdürü Güner Özgür tarafından takdim edildi. Müdire Özmeriç, "ERA Bursa Okulları'nda gerek kampusu gerekse eğitim kadrosunda sadece beden eğitimi öğretmeni değil, antrenör kadrosu da mevcut. Bu nedenle spora verdiğimiz değer sadece beden eğitimi dersi olarak değil, çocukların spora dayalı yönlendirmesiyle de yapılıyor. Profesyonel olarak spor yapacak öğrenciler de bu şekilde keşfedilmiş oluyor. Bursa'ya böyle bir değer kazandırdığımız için ERA Bursa Okulları olarak mutluyuz, gururluyuz. Dileriz daha iyi başarılara da imza atarız" dedi. (Ozan DEMİR'in haberi)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.