Hava Durumu

Erbakan'ı anma töreninde kedi sürprizi

Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının üçüncü yıldönümünde Topkapı Merkezefendi Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2014 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2014 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erbakan'ı anma töreninde kedi sürprizi

Anmaya katılan, yakın çalışma arkadaşlarından Yasin Hatipoğlu, kabri başında Erbakan için yazdığı şiiri okudu. Anma sırasında ortaya çıkan bir kedi herkesin şaşknı bakışları arasında Hatipoğlu'nun omuzunda dolandı.

27 Şubat 2011 tarihinde hayatını kaybeden Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Erbakan’nın yakın çalışma arkadaşlarından Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Yasin Hatipoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Oruç, Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Selman Esmerer, partililer ve kalabalık bir grup tarafından mezarı başında anıldı.

Anma sırasında Kuran-ı Kerim okunurken, mezar üzerine çıkan bir kedi, önce Kuran okuyan hocanın önünde durdu. Daha sonra mezar üzerinde gezen kedi, Yasin Hatipoğlu ve Mustafa Kamalak’ın bulunduğu yere geldi.

Hatipoğlu bir süre sevdiği kediyi kucağına aldı.  Kedi Hatipoğlu’nun omuzuna tırmandı. Herkesin şaşkın bakışları arasında bir süre Hatipoğlu’nun omuzunda durdu. Sonra bir partili şaşkın bakışlar arasında kediyi alarak uzaklaştırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.