Hava Durumu

Erbil ve Tevfik yuvada kaldı

Bursaspor Basketbol Takımı iç transferde hareketli saatler yaşanıyor. Yeşil Beyazlılar tecrübeli oyuncular Erbil Eroğlu ve Tevfik Akdamar ile sözleşme uzattı.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2019 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2019 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erbil ve Tevfik yuvada kaldı

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI

Geçtiğimiz sezonu Basketbol 1. Ligi'nde şampiyon olarak tamamlayıp Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Bursaspor Basketbol Takımı'nda transfer çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar dış transfer kadrosunu yabancı ve yerli oyuncularla kuvvetlendiren Potanın Timsahları, iç transferde de atağa geçti. Timsah, iç transferde geçtiğimiz sezon kadroda bulunan Erbil Eroğlu ve ligin ikinci yarısında Sakarya BŞB'de kiralık olarak forma giyen Tevfik Akdamar ile sözleşme uzattı.

Bursaspor'un geçtiğimiz yılki şampiyonluğunda önemli bir rolü bulunan Erbil Eroğlu, Yeşil Beyazlı forma altında 27 resmi maça çıkarken ortalama 13.9 dakika süre alıp 4.4 sayı, 2.1 ribaund ve 3.3 asist ortalamalarıyla oynamıştı. 25 yaşındaki Tevfik Akdamar ise ligin ilk yarısında Bursaspor'da 15 maçta görev alırken, ligin ikinci yarısında Süper Lig ekiplerinden Sakarya BŞB'de 14 maçta süre almıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.