Hava Durumu

Ercan Ütücü 'devam' dedi!

Bursa'da maçların oynanmasına büyük katkı sağlayan Türkiye Saha Komiserleri Derneği Bursa Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurulu dün gerçekleşti. Mevcut Başkan Ercan Ütücü kongrede güven tazeledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2021 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2021 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ercan Ütücü 'devam' dedi!

Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleşen seçimde mevcut başkan değişmedi.

Türkiye Saha Komiserleri Derneği Bursa Şubesi'nin 9. Olağan Genel kurulu dün gerçekleşti. Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleşen seçimli genel kurula pandemi dolayısıyla derneğin 89 üyesinden 47'si katıldı. Genel kurulda Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Kenan Uyarlık ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Özgür Uçak da yer aldı. Mevcut Başkan Ercan Ütücü tek liste olarak girdiği kongrede katılımcıların tüm oyunu alarak yeniden göreve getirildi.

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

Yeniden göreve getirilmesinin ardından konuş-ma yapan Başkan Ercan Ütücü, "Kongremize katılan bütün üyelerimize çok teşekkür ederim. Yeni dönemde inşallah saha komiserlerimizin geldiği noktayı daha da ileriye taşımak için çalışacağız. Bunu da başaracağımızın vaadini size veriyorum. Bizi izlemeye devam edin" dedi. Ütücü'nün listesinde, "Kazım Akçay, Dursun Aşkın, İbrahim Aydın, Recep Canlı, Avni Dereköylü ve Hüseyin Savaşeri" yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.