Hava Durumu

Erdoğan'a klipli doğum günü kutlaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 66. doğum günü yüzlerce sosyal medya mesajıyla kutlandı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın da arasında bulunduğu çok sayıda belediye başkanı ve bakan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum günü için kutlama mesajları paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2020 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2020 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan'a klipli doğum günü kutlaması!

26 Şubat 1954'te doğan Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 66 yaşına girdi. Twitter'da "İyikiDoğdunRTE" ve "İyikiDoğdunMilletinAdamı" etiketleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum günü kutlandı.

Erdoğan'ın doğum günü kısa sürede paylaşılan binlerce mesajla Twitter'da Türkiye gündeminin ilk sıralarında yer aldı.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, milletvekilleri, siyasiler, sanat ve spor camiasından çok sayıda kişi ile vatandaşlar yaptıkları paylaşımla Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.

Paylaşımlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan ile olan fotoğrafına sıklıkla yer verildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Erdoğan'ın doğum gününü "Bir ülkenin kaderini, bir Milletin duasını, mazlumların derdini omuzlarında taşıyan lider... Biliriz ki yükünün ağırlığı, ecdadın emanetinden gelir... Liderliğin, cesaretin ve ferasetinle nice yıllara" ifadeleriyle kutladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Aynı yolda yürümekten şeref duyduğum liderimiz, Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan'a huzurlu, sağlıklı uzun ömürler diliyorum" paylaşımı yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Rabbim yolumuzu her daim bir, Ömrünü ülkemizi hak ettiği mertebeye çıkartmaya kadir eylesin... Davamız bir, sevdamız bir bizim. Biz, seninle daima beraberiz." notuyla bir video paylaştı.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 66'ncı doğum günü için klip hazırladı. 1 dakika 5 saniye süren klipte Erdoğan'ın çocuklarla görüntülerine yer verildi. Klip, AK Parti'nin Twitter hesabından, "Yüreğinde Türkiye sevdasıyla, bir millete umut olan liderimiz. Doğum günün kutlu olsun" mesajı ve 'İyikiDoğdunMilletinAdamı' etiketiyle paylaşıldı. Klip, TBMM'deki grup toplantısında Erdoğan'a da izletilecek.

AK Parti'den onlarca milletvekili de Erdoğan'ın doğum günü için kutlama mesajları paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.