Hava Durumu

Erdoğan AP'ye böyle seslendi: "Ya siz bu kararı..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da Necmettin Erbakan Külliyesi'nin açılışında konuştu. Erdoğan, AP'ye sert mesajlar verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan AP'ye böyle seslendi: "Ya siz bu kararı..."
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi’nin açılışında konuştu.

Erdoğan özetle şunları söyledi: "İnşaallah adına yakışır bir eser olacak. Böyle bir eser Sancaktepe'ye yakışır. Uzun bir yolculuktayız. Bizim tek derdimiz var; millete efendilik yok, millete hizmetkar olmak var.

BU KARARLARI 53 SENEDİR ALIYORSUNUZ

Dış politikada attığımız adımlar ortada. AB toplanmışlar bir toplantı yapmışlar. Ve o toplantıda müzakerelerin dondurulması kararını almışlar. Sen bu kararı alsan ne yazar almasan ne yazar. Ya siz zaten 53 senedir bu kararları alıyorsunuz zaten 53 sene… Bu karar hayır diyenler evet diyenler… Hayır diyenler 36 tane, evet diyenler maşallah baya da fazlaymış.

'HANİ DİKTATÖR DEDİĞİNİZ ERDOĞAN...'

Hani diktatör dediğiniz Erdoğan var ya bu Erdoğan bu zihniyete karşı diktatördür. Ama samimi olanlara karşı müşfiktir merhametlidir. ABD’de seçimoldu. Trump’a ne diyorlar diktatör. Hani siz demokrattınız. Demokratlar sandıktan çıkana inanmaz mı? Trump neden diktatör oldu. Daha çalışmadı? Çalışsın. İngiltere’ye Avrupa’nın değişik yerlerindekine ne oluyor? Bunlar tatlı su demokratıdır. Bunlardan bir şey olmaz. Bunlar dürüst değildir. Bunlar darbecileri kırmızı halılarda karşılayandır. Biz ise darbecileri indirdiğimiz için bunlardan rahatsız oluyorlar. Eğer darbeciler 15 temmuzda başarılı olsaydı bunlar Avrupa’nın meydanlarında zil takıp oynayacaklardır. Şimdi siz idam istiyorsunuz ya. İdam isteyince beyefendiler rahatsız oluyor."

Parlamentodan gelirse ben bunu onaylarım diyorum, diyorlar ki AİHM bunu reddeder. Beni ilgilendirmez diyorumBu millet asildir. Bu milletin iradesi herkesin saygı duymak zorunda oldukları iradedir.

HDP’LİLERİN TUTUKLANMASI

Neymiş milletvekilleri hapse girmiş. Dokunulmazlığın kaldırılmasını bunlar istemedi mi. E dokunulmazlık kalkınca neden rahatsız oldular?Dokunulmazlık kalkınca gelip ifade veren siyasi parti liderleri bile var. Bunlar neden kaçtı? Çünkü bunlar teröre bulaştı. Teröre yataklık yaptılar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.