Hava Durumu

Erdoğan ''Bunlar ülkemize yük''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'de, İstanbul'da yaşayamam diyenler ülkemize değil hayata küsmüş demektir. Bunların bilet paralarını verip göndermek lazım. Çünkü bunlar ülkemize yük" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2018 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2018 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan ''Bunlar ülkemize yük''

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Pendik İlçe Kongresi'nde konuştu. Erdoğan özetle şunları söyledi: "Eğer Türkiye'de yaşamayı yük sayanlar varsa aradıkları yer bu dünyada değil. Türkiye'de, İstanbul'da yaşayamam diyenler ülkemize değil hayata küsmüş demektir. Bunların bilet paralarını verip göndermek lazım. Çünkü bunlar ülkemize yük. Türk milletinin bir mensubu olmak bizim için şereflerin en büyüğüdür.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT SÖZLER

Mustafa Kemal Atatürk sağ olsa seni bu partinin başında bir dakika tutmaz. Gazi Mustafa Kemal yerliydi, milliydi. Sen yerli de değilsin milli de değilsin.

SALONUN ÖNÜNDE KONUŞMA

Erdoğan, partisinin ilçe kongresine katılmak üzere gittiği Pendik'te kongrenin yapılacağı salon önünde kendisini bekleyen kalabalığa da hitap etti.

Erdoğan, buradaki konuşmasında "Birileri çıkıp garip garip konuşuyor, 'Ekonomi şöyle, dikkatli olmak lazım' falan... Tabii dikkatli olacaksın. Ama kendi ayağına da kurşun sıkamazsın. Bu faiz belasından Türkiye'yi, faizi aşağı indirmek suretiyle enflasyondan kurtaracağız. Enflasyonun anası da babası da faizdir. Bunu bilmeyenler bilsin. Bunun aksini yapmaya kalkanlar da kusura bakmasın karşılarında beni bulur. Ekonomide her kötülüğün anası faizdir. Fakiri daha fakir zengini daha zengin yapar. Bunun da lobisi finans kuruluşlarıdır. Açık söylüyorum, devletin bankaları da bunun içindedir. Bunu er geç çözeceğiz" dedi. Erdoğan, Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin olarak da "Bugün itibarıyla etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 3820. Onlar kaçacak biz kovalayacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.