Hava Durumu

Erdoğan'dan çok çarpıcı yolsuzluk operasyonu açıklaması

Pakistan ziyaretinden dönen Başbakan Erdoğan'ı Ankara Esenboğa Havalimanı'nda kalabalık bir partili grubu karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2013 21:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2013 21:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan'dan çok çarpıcı yolsuzluk operasyonu açıklaması

Erdoğan burada kendisini karşılayanlara bir konuşma yaptı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

“Bildiğiniz gibi Samsun’a çıkış yapmıştık. Samsun’da Çarşambalı kardeşlerim bizleri karşıladılar. Oradan Ünye’ye geçtik. Farklı bir muhabbetti. Ordu’ya geçtik. Onbinlerce kardeşimiz bizleri karşıladı. Muhabbet dolu bir gündü. Kardeşlerim ertesi gün Giresun’daydık. Giresun’da gerçekten siyasette olduğum günden bu güne çok farklı, muhteşem bir açılış törenini gerçekleştirdik. Ve Trabzon’dan Pakistan’a hareket ettim. Tabii Pakistan’a gidip Mevlana aşığı Muhammed İkbal’i ziyaret etmeden olur mu?”

“Ben diyor, sana yolu sormuyorum. Arkadaş soruyorum. Yol arkadaşı yoksa yol neye yarar? Önce yol arkadaşı, sonra yol. İşte bu yola böyle çıktık. Biz milletimize aşık olduk, milletimizi sevdik. Şu 17 Aralık’ta hükümetimize karşı yapılan bu operasyonlarda bilesiniz ki bunun perde arkası milli iradeyedir, milletedir. Burada bir tercih var, ya millet ya zillet. İnanıyorum ki millet diyenler kazanacak. Zillete tabii olanlar yine kaybedecek.”

“Hiç endişe etmeyin. Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. Hep şunu söylüyorum, bize Bosna’nın, Şam’ın, Kahire’nin, Bağdat’ın, Myanmar’ın duaları yeter. Kardeşlerim bu akşam buradan bir şey daha söylüyorum. Bedduaya lanet, duaya davet diyorum. Biz bedduaya değil dua ile emin olunduk. İnananlar birbirlerine karşı dua ile emin olunmuşlardır, beddua ile değil. Milletin, tüyü bitmemiş yetimin hakkını milletin kesesinden kasasından alan varsa bunun hesabını biz de sorarız hukuk da sorar. Bunun hesabını ana muhalefetin genel müdür soramaz. Önce o genel müdürlük yaptığı dönemin hesabını versin. Rahşan affı ile dışarıda gezenler bunun hesabını soramaz.”

“Onlar tuzaklarını kurmaya devam etsinler ama halkın ve hakkın tuzağından daha büyüğü yoktur. Çalışmaya, daha çok kenetlenmeye gayret edeceğiz. Benim sizden bir ricam var. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Sizi bu anlamlı buluşmadan, buraya gösterdiğiniz ilgi ve alakadan ötürü kalbi duygularımla selamlıyorum. Unutmayın 30 Mart bir milattır. Onun için daha çok gayret. Geceniz hayırlı olsun, birliğimiz daim olsun.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.