Hava Durumu

Erdoğan, "Doğal makasınız yok mu?" diyerek cebinden çakı çıkardı

Kızılırmak Deltası Koruma Projesi'nin açılışında yetkililer ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında geçen diyalog duyanları güldürdü. "Makas yok mu?" sorusuna hayır cevabını alan Erdoğan, cebinden çakı çıkararak "Doğal makasınızda mı yok?" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2021 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2021 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan, "Doğal makasınız yok mu?" diyerek cebinden çakı çıkardı

5 Haziran Dünya Çevre Günü Toplu Açılış Töreni'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yetkililer arasında gülümseten bir diyalog yaşandı. Samsun'da bulunan Kızılırmak Deltası Koruma Projesi'nin açılışına canlı bağlantı ile bağlanan Erdoğan, açılışı çocukların yapmasını istedi.

DOĞAL MAKAS ESPİRİSİ

Erdoğan, "Kurdeleyi ve makasları çocuklara verelim" diye seslenince yetkililerin hazırlıksız yakalandığı ortaya çıktı.Yetkililere "Makas yok mu?" diye soran Erdoğan, "Burası tamamen doğal bir ortam Sayın Cumhurbaşkanım" yanıtını alınca, programda doğal makas espirisini patlattı.

CEBİNDEN ÇAKI ÇIKARDI

Yetkililer, Erdoğan'ın "Doğal makasınız yok mu?" sözlerini anlamayınca kısa bir sessizlik oldu. Bunun üzerine cebinden çakı çıkartan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben de doğal makas var. Devamlı yanımda taşırım. Maharetleri çoktur" diyerek yetkilileri ve ekranları başında programı izleyenleri güldürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.