Hava Durumu

Erdoğan'ın davetlerine katılan Seda Sayan "Yandaş mısınız?" sorusuna cevap verdi

Jülide Ateş'in sorularını yanıtlayan Seda Sayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlerine katıldığı için "Yalaka" olarak adlandırıldığını söyledi. Yandaş olmadığını belirten Sayan "Kemal Kılıçdaroğlu çağırdı da gitmedik mi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2020 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2020 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan'ın davetlerine katılan Seda Sayan "Yandaş mısınız?" sorusuna cevap verdi

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Haber Global ekranlarında yayınlanan Jülide Ateş ile 40'ın konuğu oldu. Sayan, kendisine Cumhurbaşkanı yalakası denildiğini ama şahsının bütün başkanlara yakın olduğunu söyledi.

"KILIÇDAROĞLU ÇAĞIRDI DA GİTMEDİK Mİ?"

Ate'in her sorusuna içtenlikle yanıtlayan Sayan, "Yandaş bir sanatçı mısınız?" sorusuna "Bazen 'Cumhurbaşkanı yalakası' deniliyor. Bir Cumhurbaşkanı sizi davet ediyor. Sadece neden Recep Tayyip Erdoğan konuşuluyor? Turgut Özal'a da yakındım, Tansu Çillere de. Yine çağırsalar yine giderim. Sayın Kılıçdaroğlu çağırdı da gitmedik mi?"

"ORAYA GİTMEK TARAF OLMAK DEĞİLDİR"

" Meral Akşener'in bence en büyük gafıydı. 'Biz bu sanatçıları tanımayacağız' dedi. Söylediğim lafın arkasındayım, Sayın Kılıçdaroğlu ve Akşener davet etti de gitmedik mi? Oraya gitmek taraf olmak değildir. Abuk subuk hale getirildi. Siyasetçideğişir, sanatçı durur. Bu o zaman Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olarak görüyorum. Geçmişte onca siyasetçinin davetine gittik. Bunlar konuşulmadı da neden bu davet konuşuluyor?"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.