Hava Durumu

Ergin Ataman'a Galatasaray futbol takımını çalıştırması teklif edilmiş

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Anadolu Efes'in Youtube kanalında açıklamalarda bulundu. Ataman, yıllar önce Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın kendisine futbol takımını çalıştırıp çalıştıramayacağını sorduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2021 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2021 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ergin Ataman'a Galatasaray futbol takımını çalıştırması teklif edilmiş

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, kulübün Youtube kanalında açıklamalarda bulundu.

6-7 sene önce Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal'la görüştüklerini hatırlatan Ataman, "Bana Galatasaray futbol takımını çalıştırıp çalıştıramayacağımı sordu. 1-2 senelik eğitimden sonra yapabilirim demiştim. Bu tekliften birkaç ay sonra başkanlığı bırakmıştı. Böyle bir görüşmemiz oldu" dedi.

KUNTZ TEPKİSİ

Ataman, A Milli Takım'ın görüştüğü Stefan Kuntz ismine tepki gösterirken, "Bir isim telaffuz edemem. Bu bana yakışmaz ama Türk Milli Takımı'nı çalıştıracak en az 5 isim var. Anlaşıldığı söylenen isimden daha kariyerli isimler var. Her antrenör, Türk Milli Takımı'nda çalışmaktan gurur duyar. Türk Milli Takımı'nın başında Türk hoca olmalı. Ancak kaliteli, kendini ispat etmiş, kulüp ve ülke kariyerinde çok başarılı olmuş bir hoca olabilir, Guidetti gibi. Ancak Ümit Milli Takım'dan bir hocanın A Milli Takımın başına geçmesi Türk futbolunun çok aşağılanmasıdır bana göre" yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.