Hava Durumu

Erhan Usta: Bugün 1 milyon tane yazar kasa fırlatacak insan var

İYİ Parti Milletvekili Erhan Usta, "Ecevit döneminde 1 tane yazar kasa fırlatıldı. Şu anda 1 milyon tane yazar kasa fırlatacak insan var etrafta ama hiç kimse onu yapamıyor" açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2021 21:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2021 21:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erhan Usta: Bugün 1 milyon tane yazar kasa fırlatacak insan var

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta, konuk olduğu bir televizyon programında Türkiye'deki ekonomik durumu ele aldı.Türkiye'de esnafın bu denli sıkıntıya düştüğü bir dönemi hiç yaşamadığını ifade eden Usta, ekonomide yaşanan sorunların hepsini pandemiye bağlamanın doğru olmayacağını belirtti.

2001 krizinin ardından dönemin Başbakanı Bülent Ecevit'e yazar kasa fırlatan esnafı hatırlatan Usta, şunları söyledi:

"Uzun süredir Türkiye ekonomisi kötü yönetiliyor. Türkiye'de ekonomi, geçmiş kriz dönemlerine göre yüz katı daha kötü. Konuşamıyorsunuz. Kimse bir şey söyleyemiyor. Ana akım medya, büyük ölçüde iktidarın kontrolünde. Bunlar konuşulamıyor. Geçmişte biliyorsunuz Ecevit döneminde 1 tane yazar kasa fırlatıldı. Şu anda 1 milyon tane yazar kasa fırlatacak insan var etrafta ama hiç kimse onu yapamıyor. İnsanların kendi sıkıntılarını anlatmaktan dahi çekindiği bir ortam var. Bugün, eşi 3 gündür ayçiçek yağı istediği halde evine yağ alıp götüremeyen esnaf var."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.