Hava Durumu

Erkan Körüstan ve yönetimi enkaz bıkaktı

Erkan Körüstan başkanlığındaki Bursaspor, 11 aylık süreçte sportif hiçbir başarı alamazken, Avrupa’ya çıkma geleneğini de bitirdi.Bu dönemde bankadan kredi çekildi, TFF’den gelecek sezona mahsuben para alındı ve transferde uçuk paralar harcandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erkan Körüstan ve yönetimi enkaz bıkaktı

Bursaspor’da gözler mayısta yapılacak Olağanüstü genel kurula çevrilirken, aday olacakları sıkıntılı bir süreç bekliyor. Erkan Körüstan yönetimindeki Bursaspor, sportif anlamda hiçbir başarı gösteremezken, geleceği de adeta ipotek altına aldı. Sezon başında Sportif Koordinatör Barış Güçlü’ye adeta mahkum olan Yeşil Beyazlılar, pahalı ve yaşlı oyuncuları transfer etti. Timsah ayrıca bu futbolcularla uzun vadeli sözleşmeler yaparak gelecek yönetimleri de zor durumda bıraktı.

GELECEĞİN PARASI HARCANDI

Sezon arası transfer döneminde kaynak yaratamayan ve kulübün kasasını da boşaltan Bursaspor yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek sezona mahsuben para çekti. Bunun yanı sıra Körüstan yönetimi bankadan da kredi çekerek geleceğin parasını harcamaya devam etti. Bu kadar para harcanmasına karşın sportif anlamda son yılların en kötü sezonunu geçiren Timsah, yaptığı transferlerle de umut vermedi. Devre arasında kadroya katılan 9 futbolcudan sadece Fernandao katkıda bulunabildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.